Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackfellas arz-ı Rum
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Balcı heeft problemen om de bal te vangen. Kızılkaya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balcı. Balcı krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kahramantürk rent richting de bal. Kızılkaya is nu in balbezit. Kahramantürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kahramantürk krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Tan de bal. Kemancı is nu in balbezit. Tan onderschept slim de pass. Tan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kutlay de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackfellas 35%, arz-ı Rum 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blackfellas - arz-ı Rum 0:0

57e minuut.
Turunç geeft een lange en hoge pass. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kızılkaya. Kahramantürk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Susuz met de inworp. Turunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Turunç geeft een hoge lob. Daar is Kahramantürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahramantürk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kasap onderschept slim de pass. Kasap probeert naar een medespeler te passen. Daar is Çelikbilek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Şanlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Tan is nu in balbezit. Balcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackfellas 40%, arz-ı Rum 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blackfellas - arz-ı Rum 0:0