Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sirocco efsane_geridöndü
442 Tactiek bilal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Dojaś probeert naar een medespeler te passen. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn geeft de bal voor. Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Delibašić onderschept slim de pass. Delibašić speelt de bal door. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Soare probeert naar een medespeler te passen. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewenhaupt onderschept slim de pass. Quassi verovert de bal door een tackle van achteren. Quassi schiet op doel. Frček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Linka rent richting de bal. Tuấn Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải passt de bal met de wreef. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Delibašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš is nu in balbezit. Delibašić rent richting de bal. Micheli onderschept slim de pass. Micheli haalt uit met een fantastische trap. Echeto bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kulička probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải passt de bal in één keer door. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Soare verovert de bal door een tackle van achteren. Soare probeert naar een medespeler te passen. Bostyn rent richting de bal. Bostyn schiet op doel. Frček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - efsane_geridöndü 0:1

32e minuut.
Veropoulos passt de bal zonder na te denken. Mamadou Samb speelt de bal door. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli haalt uit met een fantastische trap. Latino probeert de bal aan de voet te houden. Echeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirocco 53%, efsane_geridöndü 47%.
sirocco - efsane_geridöndü 0:1

57e minuut.
Quassi onderschept slim de pass. Linka onderschept slim de pass. Linka speelt de bal door. Micheli kan de bal niet met de borst controleren. Micheli draait met de bal, schiet en ... Echeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Grecu rent richting de bal. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grecu. Grecu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Mamadou Samb geeft een hoge lob. Mateja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delibašić is nu in balbezit. Veropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Veropoulos haalt uit met een fantastische trap. Echeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Latino rent richting de bal. Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Micheli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Tuấn Khải geeft een hoge lob. Zawisza kopt de bal weg. Daar is Lewenhaupt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bostyn rent richting de bal. Bostyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Boguš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Micheli de bal. Micheli draait met de bal, schiet en ... Echeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sirocco - efsane_geridöndü 1:1

83e minuut.
Dojaś met een snelle inworp. Boever geeft een hoge lob. Latino is nu in balbezit. Micheli onderschept slim de pass. Micheli draait met de bal, schiet en ... Echeto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - efsane_geridöndü 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirocco 41%, efsane_geridöndü 59%.
sirocco - efsane_geridöndü 2:1