Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efsane_geridöndü sirocco
bilal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 43.5
excellent Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Mateja probeert naar een medespeler te passen. Delibašić is nu in balbezit. Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Boguš rent richting de bal. Boguš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare onderschept slim de pass. Soare met een sublieme pass. Quassi rent richting de bal. Quassi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Daar is Mateja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soare rent richting de bal. Soare passt de bal zonder na te denken. Quassi rent richting de bal. Quassi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - sirocco 1:0

15e minuut.
Boguš rent richting de bal. Soare verovert de bal door een tackle van achteren. Soare met een sublieme pass. Kulička rent richting de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Frček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

22e minuut.
Latino verovert de bal door een tackle van achteren. Latino geeft een lange en hoge pass. Kulička kopt de bal weg. Klungelig pakt Quassi de bal. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Frček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - sirocco 2:0

44e minuut.
Soare speelt de bal door. Kulička rent richting de bal. Kulička geeft de bal voor. Quassi rent richting de bal. Quassi schiet op doel. Frček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 32%, sirocco 68%.
efsane_geridöndü - sirocco 2:0

52e minuut.
Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţan geeft een hoge lob. Daar is Delibašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš draait met de bal, schiet en ... Echeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boţan. Quassi raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuấn Khải met een snel genomen vrije trap. Quassi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Micheli probeert naar een medespeler te passen. Boguš rent richting de bal. Delibašić begaat een overtreding. Delibašić krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grecu. Quassi raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuấn Khải zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Zawisza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soare is nu in balbezit. Soare geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 49%, sirocco 51%.
efsane_geridöndü - sirocco 2:0