Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprüspor ALTAY 1914
4--4--2 Tactiek ALTAY
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 46.5
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


13e minuut.
Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo speelt de bal door. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel. Hercegovac bokst de bal weg.

20e minuut.
Kyriazis rent richting de bal. Tuğra geeft een lange en hoge pass. Piruşca rent richting de bal. Jenzis rent richting de bal. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bohuslav probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis onderschept slim de pass. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. Chodakiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 51%, ALTAY 1914 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Köprüspor - ALTAY 1914 0:0

57e minuut.
Špika onderschept slim de pass. Špika met een sublieme pass. Tuğra probeert naar een medespeler te passen. Jenzis heeft problemen om de bal te vangen. Jenzis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Manaflı verovert de bal door een tackle van achteren. Manaflı geeft de bal voor. Kostkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jenzis rent richting de bal. Jenzis geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - ALTAY 1914 0:1

60e minuut.
Ashcroft met een sublieme pass. Sejranić rent richting de bal. Sejranić passt de bal met de wreef. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jajalo passt de bal zonder na te denken. Tuğra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğra probeert naar een medespeler te passen. Jenzis rent richting de bal. Jenzis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Lucena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuğra verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğra passt de bal met de wreef. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo verovert de bal door een tackle van achteren. Jajalo met een sublieme pass. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jajalo passt de bal met de wreef. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca heeft problemen om de bal te vangen. Piruşca schiet op doel. Chodakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jenzis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostkiewicz rent richting de bal. Piruşca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piruşca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 50%, ALTAY 1914 50%.
Köprüspor - ALTAY 1914 0:1