Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY 1914 Köprüspor
ALTAY Tactiek 4--4--2
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 48
very good Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Uneken controleert de bal met de borst. Piruşca is nu in balbezit. Uneken begaat een overtreding. Uneken krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Inworp. Ashcroft zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Manaflı de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Köprüspor 0:1

18e minuut.
Jenzis rent richting de bal. Pipoqueiro rent richting de bal. Jenzis is nu in balbezit. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz probeert naar een medespeler te passen. Uneken is nu in balbezit. Uneken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Köprüspor 0:2

22e minuut.
Kolęda is nu in balbezit. Tuğra verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğra met een sublieme pass. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Köprüspor 1:2

27e minuut.
Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo speelt de bal door. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel. Hercegovac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Jajalo passt de bal met de wreef. Tuğra is nu in balbezit. Tuğra met een sublieme pass. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 52%, Köprüspor 48%.
ALTAY 1914 - Köprüspor 1:2

50e minuut.
Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuğra met de inworp. Pipoqueiro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kostkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Jenzis rent richting de bal. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ... Chodakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Jajalo probeert de bal met de borst te controleren. Qasımoğlu rent richting de bal. Jajalo verovert de bal door een tackle van achteren. Jajalo geeft de bal voor. Pipoqueiro krijgt zijn hoofd ertegen. Chodakiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jajalo passt de bal met de wreef. Valentényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejranić begaat een overtreding. Sejranić krijgt een gele kaart. Valentényi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manaflı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jenzis kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Jajalo rent richting de bal. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Kolęda kopt de bal weg. Ashcroft heeft problemen om de bal te vangen. Tuğra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jenzis met een sublieme pass. Pipoqueiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ezel. Ezel krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kononowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kononowicz speelt de bal door. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kolęda met de inworp. Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft geeft de bal voor. Manaflı heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jajalo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pipoqueiro de bal. Pipoqueiro passt de bal zonder na te denken. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo passt de bal met de wreef. Jenzis rent richting de bal. Jenzis geeft een lange en hoge pass. Pipoqueiro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Tuğra rent richting de bal. Tuğra passt de bal zonder na te denken. Ezel is nu in balbezit. Pipoqueiro onderschept slim de pass. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ... Chodakiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Jenzis rent richting de bal. Ezel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jenzis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jajalo wilt de vrije trap nemen. Pipoqueiro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 42%, Köprüspor 58%.
ALTAY 1914 - Köprüspor 1:2