Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackfellas Türk Futbol Kulübü
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 25.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Gökalp met de inworp. Susuz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubisz. Kubisz krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Balaban is nu in balbezit. Kubisz speelt de bal door. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Vural draait met de bal, schiet en ... Balaban springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balaban rent richting de bal. Balaban draait met de bal, schiet en ... Akasoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Türk Futbol Kulübü 0:1

44e minuut.
Switten bereikt de bal nog maar net als eerste. Turunç onderschept slim de pass. Fontanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Turunç onderschept slim de pass. Turunç haalt uit met een fantastische trap. Liebrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackfellas 47%, Türk Futbol Kulübü 53%.
Blackfellas - Türk Futbol Kulübü 0:1

56e minuut.
Hajdu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

64e minuut.
Gökalp rent richting de bal. Gökalp probeert naar een medespeler te passen. Tan rent richting de bal. Balcı is nu in balbezit. Balcı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Gherghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghe geeft de bal voor. Klungelig pakt Dönmezoğlu de bal. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Vural schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Şamiloğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Açan met de inworp. Gherghe rent richting de bal. Gherghe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Turunç kopt de bal weg. Balcı rent richting de bal. Gherghe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balcı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Balcı kan niet meer verder spelen. Aloğlu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Balaban passt de bal zonder na te denken. Açan geeft een hoge lob. Vural probeert de bal met de borst te controleren. Kubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kubisz speelt de bal door. Açan rent richting de bal. Açan geeft de bal voor. Vural rent richting de bal. Vural passt de bal zonder na te denken. Akasoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balaban is nu in balbezit. Balaban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Türk Futbol Kulübü 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackfellas 63%, Türk Futbol Kulübü 37%.
Blackfellas - Türk Futbol Kulübü 0:2