Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galata_saray Blackfellas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 23.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Özeren is nu in balbezit. Özeren speelt de bal door. Çelikbilek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgut onderschept slim de pass. Turgut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Turunç verovert de bal door een tackle van achteren. Turunç met een sublieme pass. Akal rent richting de bal. Balcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcı haalt uit met een fantastische trap. Dalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Daar is Çelikbilek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özeren is nu in balbezit. Özeren probeert naar een medespeler te passen. Balcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dalan met een harde bal richting middenveld. Kahramantürk kopt de bal weg. Daar is Yekpar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcı is nu in balbezit. Balcı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galata_saray 54%, Blackfellas 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galata_saray - Blackfellas 0:0

51e minuut.
Yekpar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aloğlu met een snelle inworp. Balcı is nu in balbezit. Balcı geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcı rent richting de bal. Balcı passt de bal in één keer door. Tan rent richting de bal. Tan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yolalan onderschept slim de pass. Yolalan geeft een hoge lob. Turgut rent richting de bal. Turgut haalt uit met een fantastische trap. Akasoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Özeren rent richting de bal. Demirökçe verovert de bal door een tackle van achteren. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirökçe onderschept slim de pass. Demirökçe geeft een hoge lob. Paal!

85e minuut.
Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli passt de bal in één keer door. Akay is nu in balbezit. Akay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Blackfellas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galata_saray 47%, Blackfellas 53%.
Galata_saray - Blackfellas 1:0