Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY 1914 sirocco
ALTAY Tactiek 442
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 45
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen good


10e minuut.
Jajalo onderschept slim de pass. Jajalo speelt de bal door. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel. Frček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuslav geeft een hoge lob. Jenzis kopt de bal weg. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Frček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Tuğra speelt de bal door. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis passt de bal met de wreef. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Frček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bohuslav kopt de bal weg. Tuğra is nu in balbezit. Boguš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boguš krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Piruşca kopt de bal weg. Daar is Lewenhaupt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenzis rent richting de bal. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. Frček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - sirocco 1:0

28e minuut.
Manaflı kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuğra de bal. Tuğra probeert naar een medespeler te passen. Piruşca rent richting de bal. Piruşca schiet op doel. Frček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - sirocco 2:0

42e minuut.
Boever is nu in balbezit. Boever passt de bal met de wreef. Dojaś is nu in balbezit. Dojaś geeft de bal voor. Micheli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Micheli kopt de bal weg. Danoušek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boguš. Boguš krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 45%, sirocco 55%.
ALTAY 1914 - sirocco 2:0

54e minuut.
Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Tuğra is nu in balbezit. Linka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linka krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Mallek verovert de bal door een tackle van achteren. Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Špika met een sublieme pass. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Špika passt de bal met de wreef. Piruşca is nu in balbezit. Boţan speelt de bal door. Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Doeltrap. Hercegovac trapt de bal weg van het doel. Tuğra speelt de bal door. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Linka speelt de bal door. Piruşca is nu in balbezit. Grecu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grecu krijgt een gele kaart. Piruşca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jenzis neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 45%, sirocco 55%.
ALTAY 1914 - sirocco 2:0