Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sirocco ALTAY 1914
442 Tactiek ALTAY
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 44.1
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Boţan heeft problemen om de bal te vangen. Linka rent richting de bal. Pipoqueiro is nu in balbezit. Pipoqueiro schiet op doel. Frček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - ALTAY 1914 0:1

5e minuut.
Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis passt de bal met de wreef. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ... Boţan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jajalo met een snelle inworp. Bohuslav rent richting de bal. Dojaś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bohuslav is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jenzis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Frček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Zawisza geeft de bal voor. Jajalo rent richting de bal. Boguš onderschept slim de pass. Boguš schiet op doel. Hercegovac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sirocco - ALTAY 1914 1:1

23e minuut.
Pipoqueiro heeft problemen om de bal te vangen. Linka met een sublieme pass. Jajalo geeft een hoge lob. Pipoqueiro springt en kopt de bal. Lewenhaupt probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bachhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Micheli passt de bal in één keer door. Boguš is nu in balbezit. Boguš haalt uit met een fantastische trap. Hercegovac bokst de bal weg.

31e minuut.
Zawisza rent richting de bal. Jajalo onderschept slim de pass. Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Pipoqueiro is nu in balbezit. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ... Frček bokst de bal weg.

38e minuut.
Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav probeert naar een medespeler te passen. Jenzis rent richting de bal. Jenzis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Daar is Boţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Frček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pipoqueiro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - ALTAY 1914 1:2

44e minuut.
Linka geeft een lange en hoge pass. Manaflı kopt de bal weg. Daar is Bachhofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micheli rent richting de bal. Micheli schiet op doel. Hercegovac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirocco 59%, ALTAY 1914 41%.
sirocco - ALTAY 1914 1:2

46e minuut.
Boguš rent richting de bal. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka rent richting de bal. Jenzis verovert de bal door een tackle van achteren. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jajalo speelt de bal door. Jenzis rent richting de bal. Lewenhaupt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis verovert de bal door een tackle van achteren. Jenzis schiet op doel. Frček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bohuslav raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Špika komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Boţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenzis verovert de bal door een tackle van achteren. Jenzis speelt de bal door. Daar is Pipoqueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipoqueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - ALTAY 1914 1:3

69e minuut.
Tuğra met een sublieme pass. Santander rent richting de bal. Santander geeft een hoge lob. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pipoqueiro rent richting de bal. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap. Frček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - ALTAY 1914 1:4

74e minuut.
Santander verovert de bal door een tackle van achteren. Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Szczytniewski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sønstebø komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mamadou Samb controleert de bal met de borst. Tuğra rent richting de bal. Tuğra passt de bal met de wreef. Szczytniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczytniewski haalt uit met een fantastische trap. Frček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Piruşca geeft een hoge lob. Szczytniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczytniewski heeft problemen om de bal te vangen. Szczytniewski schiet op doel. Frček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirocco 64%, ALTAY 1914 36%.
sirocco - ALTAY 1914 1:4