Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efsane_geridöndü Köprüspor
bilal Tactiek 4--4--2
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 48.7
excellent Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Sejranić is nu in balbezit. Sejranić geeft een hoge lob. Tuấn Khải probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken schiet op doel. Echeto bokst de bal weg.

13e minuut.
Kononowicz rent richting de bal. Tuấn Khải tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kononowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuấn Khải probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal. Echeto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Latino de bal. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Köprüspor 0:1

14e minuut.
Sejranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare verovert de bal door een tackle van achteren. Soare geeft een lange en hoge pass. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn schiet op doel. Chodakiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Kulička met een sublieme pass. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn passt de bal in één keer door. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Chodakiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
efsane_geridöndü - Köprüspor 1:1

26e minuut.
Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải onderschept slim de pass. Tuấn Khải passt de bal met de wreef. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szala rent richting de bal. Szala geeft een lange en hoge pass. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Köprüspor 2:1

39e minuut.
Mateja met een sublieme pass. Wójcik rent richting de bal. Uneken verovert de bal door een tackle van achteren. Uneken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 52%, Köprüspor 48%.
efsane_geridöndü - Köprüspor 2:1

53e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo passt de bal met de wreef. Daar is Delibašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
efsane_geridöndü - Köprüspor 2:2

61e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateja onderschept slim de pass. Mateja met een sublieme pass. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička schiet op doel. Chodakiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soare zal de hoekschop nemen. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička verovert de bal door een tackle van achteren. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Chodakiewicz bokst de bal weg.

63e minuut.
Arévalo is nu in balbezit. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz met een sublieme pass. Uneken is nu in balbezit. Uneken geeft de bal voor. Echeto bokst de bal weg. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

68e minuut.
Sejranić is nu in balbezit. Soare onderschept slim de pass. Soare passt de bal zonder na te denken. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Uneken rent richting de bal. Latino verovert de bal door een tackle van achteren. Latino passt de bal met de wreef. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kolęda rent richting de bal. Kolęda passt de bal met de wreef. Arévalo met een sublieme pass. Uneken is nu in balbezit. Uneken haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 55%, Köprüspor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
efsane_geridöndü - Köprüspor 2:2