Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprüspor efsane_geridöndü
4--4--2 Tactiek bilal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Klungelig pakt Mateja de bal. Kyriazis met een sublieme pass. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - efsane_geridöndü 1:0

17e minuut.
Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejranić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kulička is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sejranić speelt de bal door. Quassi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Chodakiewicz bokst de bal weg. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Köprüspor - efsane_geridöndü 1:1

21e minuut.
Latino probeert de bal met de borst te controleren. Latino geeft de bal voor. Kulička rent richting de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - efsane_geridöndü 1:2

31e minuut.
Arévalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Søreide komt het veld opgelopen. Kolęda met de inworp. Ashcroft geeft de bal voor. Kyriazis krijgt zijn hoofd ertegen. Echeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Köprüspor - efsane_geridöndü 2:2

36e minuut.
Kononowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kolęda de bal. Kononowicz speelt de bal door. Haki is nu in balbezit. Haki draait met de bal, schiet en ... Chodakiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Søreide bereikt de bal nog maar net als eerste. Søreide geeft een hoge lob. Latino kopt de bal weg. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sejranić passt de bal met de wreef. Wójcik rent richting de bal. Kyriazis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis schiet op doel. Echeto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - efsane_geridöndü 3:2

42e minuut.
Kulička passt de bal met de wreef. Soare is nu in balbezit. Soare met een sublieme pass. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 47%, efsane_geridöndü 53%.
Köprüspor - efsane_geridöndü 3:2

46e minuut.
Uneken probeert naar een medespeler te passen. Kolęda is nu in balbezit. Kolęda met een sublieme pass. Klungelig pakt Ashcroft de bal. Ashcroft geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Szala geeft een lange en hoge pass. Quassi kopt de bal weg. Ezel rent richting de bal. Kulička onderschept slim de pass. Kulička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Tuấn Khải geeft een hoge lob. Ezel heeft problemen om de bal te vangen. Quassi rent richting de bal. Quassi schiet op doel. Chodakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Köprüspor - efsane_geridöndü 3:3

64e minuut.
Kulička rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucena. Kulička raakt geblesseerd tijdens het duel. Soare zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kolęda de bal. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Haki is nu in balbezit. Søreide verovert de bal door een tackle van achteren. Søreide passt de bal in één keer door. Uneken heeft problemen om de bal te vangen. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - efsane_geridöndü 4:3

70e minuut.
Szala geeft de bal voor. Inworp. Ashcroft met een snelle inworp. Uneken is nu in balbezit. Uneken geeft de bal voor. Echeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wójcik probeert de bal met de borst te controleren. Echeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Klungelig pakt Mateja de bal. Wójcik rent richting de bal. Kyriazis onderschept slim de pass. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Mateja probeert de bal aan de voet te houden. Echeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kononowicz passt de bal in één keer door. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashcroft probeert naar een medespeler te passen. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Uneken rent richting de bal. Mateja is nu in balbezit. Uneken onderschept slim de pass. Uneken geeft een lange en hoge pass. Echeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - efsane_geridöndü 5:3

79e minuut.
Sejranić probeert naar een medespeler te passen. Ashcroft probeert naar een medespeler te passen. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken geeft de bal voor. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Delibašić speelt de bal door. Daar is Quassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi verovert de bal door een tackle van achteren. Quassi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mateja is nu in balbezit. Søreide onderschept slim de pass. Søreide geeft de bal voor. Uneken heeft problemen om de bal te vangen. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - efsane_geridöndü 6:3

89e minuut.
Quassi passt de bal in één keer door. Haki is nu in balbezit. Søreide met een sublieme pass. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki draait met de bal, schiet en ... Chodakiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 39%, efsane_geridöndü 61%.
Köprüspor - efsane_geridöndü 6:3