Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aysima efsane_geridöndü
Fv+3 Tactiek bilal
41% Balbezit 59%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.3 gemiddelde waardering 48
very good Schieten excellent
poor Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Uzak passt de bal in één keer door. Daar is Szczypkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulička onderschept slim de pass. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Jukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - efsane_geridöndü 0:1

6e minuut.
Jackman met een snelle inworp. Mateja met een sublieme pass. Kulička is nu in balbezit. Klungelig pakt Kulička de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Jukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mateja probeert de bal aan de voet te houden. Soare met een sublieme pass. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn haalt uit met een fantastische trap. Jukić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - efsane_geridöndü 0:2

10e minuut.
Certowicz geeft een hoge lob. Uzak probeert de bal met de borst te controleren. Quassi is nu in balbezit. Quassi schiet op doel. Jukić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - efsane_geridöndü 0:3

19e minuut.
Certowicz geeft een lange en hoge pass. Siewielec controleert de bal met de borst. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn draait met de bal, schiet en ... Jukić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - efsane_geridöndü 0:4

21e minuut.
Delibašić probeert naar een medespeler te passen. Jackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackman speelt de bal door. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Echeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mateja geeft de bal voor. Kulička kopt de bal weg. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - efsane_geridöndü 0:5

33e minuut.
Soare geeft de bal voor. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewielec maakt een afschuwelijke overtreding. Siewielec krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải geeft de bal voor. Klungelig pakt Siewielec de bal. Bostyn rent richting de bal. Bostyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kulička stond buitenspel. Bednarski neemt vlug de vrije trap. Mateja rent richting de bal. Uzak verovert de bal door een tackle van achteren. Uzak schiet op doel. Echeto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aysima 46%, efsane_geridöndü 54%.
FC Aysima - efsane_geridöndü 0:5

47e minuut.
Bugajski is nu in balbezit. Quassi verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarski begaat een overtreding. Bednarski krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Latino passt de bal in één keer door. Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Delibašić onderschept slim de pass. Bugajski onderschept slim de pass. Bugajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - efsane_geridöndü 1:5

51e minuut.
Chevereşan is nu in balbezit. Quassi verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarski rent richting de bal. Quassi verovert de bal door een tackle van achteren. Quassi schiet op doel. Jukić bokst de bal weg. Bostyn rent richting de bal. Bostyn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Quassi rent richting de bal. Jackman begaat een overtreding. Quassi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mateja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Siewielec de bal. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn draait met de bal, schiet en ... Jukić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - efsane_geridöndü 1:6

56e minuut.
Wójcik geeft een lange en hoge pass. Siewielec is nu in balbezit. Bostyn verovert de bal door een tackle van achteren. Bostyn schiet op doel. Jukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Soare heeft problemen om de bal te vangen. Soare geeft de bal voor. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn schiet op doel. Jukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - efsane_geridöndü 1:7

59e minuut.
Certowicz is nu in balbezit. Bostyn onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bostyn de bal. Bostyn draait met de bal, schiet en ... Jukić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bednarski is nu in balbezit. Bednarski geeft een hoge lob. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička schiet op doel. Jukić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

76e minuut.
Siewielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn verovert de bal door een tackle van achteren. Bostyn passt de bal met de wreef. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mateja verovert de bal door een tackle van achteren. Mateja geeft een hoge lob. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Soare met een sublieme pass. Tuấn Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải probeert naar een medespeler te passen. Kulička rent richting de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aysima 56%, efsane_geridöndü 44%.
FC Aysima - efsane_geridöndü 1:7