Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efsane_geridöndü FC Aysima
bilal Tactiek Fv+3
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 34.9
solide Schieten uitstekend
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Latino met een sublieme pass. Diler rent richting de bal. Uzak verovert de bal door een tackle van achteren. Uzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - FC Aysima 0:1

20e minuut.
Jackman geeft de bal voor. Daar is Uzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wójcik de bal onder controle te krijgen. Echeto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - FC Aysima 0:2

21e minuut.
Jackman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackman geeft een lange en hoge pass. Bugajski krijgt zijn hoofd ertegen. Echeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Klungelig pakt Kasta de bal. Soare is nu in balbezit. Soare met een sublieme pass. Kasta rent richting de bal. Kasta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Certowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Certowicz probeert naar een medespeler te passen. Jackman probeert naar een medespeler te passen. Uzak rent richting de bal. Uzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Szala is nu in balbezit. Bugajski onderschept slim de pass. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Echeto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - FC Aysima 0:3

35e minuut.
López met een sublieme pass. Siewielec is nu in balbezit. Siewielec geeft een lange en hoge pass. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki haalt uit met een fantastische trap. Jukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải geeft een hoge lob. Szczypkowski kopt de bal weg. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki draait met de bal, schiet en ... Jukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 55%, FC Aysima 45%.
efsane_geridöndü - FC Aysima 0:3

55e minuut.
Klungelig pakt López de bal. Hâldan verovert de bal door een tackle van achteren. Hâldan passt de bal met de wreef. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki schiet op doel. Jukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Soare geeft de bal voor. Jukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukić geeft de bal voor. Klungelig pakt Hâldan de bal. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hâldan passt de bal in één keer door. Bednarski is nu in balbezit. Kasta verovert de bal door een tackle van achteren. Kasta haalt uit met een fantastische trap. Jukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - FC Aysima 1:3

72e minuut.
Siewielec onderschept slim de pass. Grzędzicki verovert de bal door een tackle van achteren. López tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López krijgt een gele kaart. Grzędzicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuấn Khải zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jukić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soare zal de hoekschop nemen. López kopt de bal weg. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szala rent richting de bal. Uzak verovert de bal door een tackle van achteren. Uzak passt de bal met de wreef. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wnęk is nu in balbezit. Delibašić onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Soare kopt de bal weg. Jackman heeft problemen om de bal te vangen. Jackman passt de bal met de wreef. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel. Echeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kasta is nu in balbezit. Bednarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bednarski de bal. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Jukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chevereşan geeft een hoge lob. Inworp. Soare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 58%, FC Aysima 42%.
efsane_geridöndü - FC Aysima 1:3