Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Türk Futbol Kulübü ALTAY 1914
Attack Tactiek ALTAY
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
24.1 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen solid


11e minuut.
Jenzis onderschept slim de pass. Jenzis passt de bal zonder na te denken. Fontanilla is nu in balbezit. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Liebrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav probeert naar een medespeler te passen. Puchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis rent richting de bal. Jenzis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Valentényi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jajalo rent richting de bal. Jajalo passt de bal met de wreef. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Liebrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Switten heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Türk Futbol Kulübü - ALTAY 1914 0:1

21e minuut.
Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander geeft de bal voor. Fontanilla probeert de bal met de borst te controleren. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Türk Futbol Kulübü - ALTAY 1914 0:2

25e minuut.
Jajalo kopt de bal weg. Valentényi geeft een lange en hoge pass. Switten kopt de bal weg. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Türk Futbol Kulübü - ALTAY 1914 0:3

27e minuut.
Switten geeft de bal voor. Inworp. Bohuslav met een snelle inworp. Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Špika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valentényi geeft een lange en hoge pass. Switten rent richting de bal. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vural rent richting de bal. Jajalo verovert de bal door een tackle van achteren. Jajalo geeft de bal voor. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Jajalo is nu in balbezit. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Daar is Piruşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontanilla is nu in balbezit. Jenzis verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valentényi neemt de hoekschop. Piruşca kopt de bal weg. Liebrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hajdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Liebrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gherghe is nu in balbezit. Gherghe passt de bal in één keer door. Piruşca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Piruşca heeft problemen om de bal te vangen. Piruşca passt de bal met de wreef. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. Liebrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puchalski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Türk Futbol Kulübü - ALTAY 1914 0:4

41e minuut.
Puchalski geeft een hoge lob. Valentényi is nu in balbezit. Valentényi geeft de bal voor. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valentényi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Switten trapt de bal weg van het doel. Jajalo rent richting de bal. Jajalo met een sublieme pass. Piruşca rent richting de bal. Piruşca schiet op doel. Liebrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kubisz probeert de bal met de borst te controleren. Bohuslav geeft de bal voor. Piruşca kopt de bal weg. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türk Futbol Kulübü 81%, ALTAY 1914 19%.
Türk Futbol Kulübü - ALTAY 1914 0:4

49e minuut.
Manaflı heeft problemen om de bal te vangen. Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav geeft de bal voor. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis schiet op doel. Liebrand bokst de bal weg.

59e minuut.
Klungelig pakt Jajalo de bal. Jajalo geeft een hoge lob. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Liebrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fontanilla de bal. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. Liebrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Türk Futbol Kulübü - ALTAY 1914 0:5

64e minuut.
Fontanilla neemt vlug de vrije trap. Buitenspel voor Balaban. Goede buitenspelval van de verdediging. Danoušek neemt vlug de vrije trap. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Liebrand bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Jajalo is nu in balbezit. Jajalo met een sublieme pass. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Liebrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Türk Futbol Kulübü - ALTAY 1914 0:6

70e minuut.
Daar is Bohuslav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Puchalski de bal. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Valentényi verovert de bal door een tackle van achteren. Valentényi met een sublieme pass. Puchalski onderschept slim de pass. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kubisz is nu in balbezit. Jajalo verovert de bal door een tackle van achteren. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jenzis rent richting de bal. Jenzis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Danoušek onderschept slim de pass. Jajalo heeft problemen om de bal te vangen. Jajalo passt de bal zonder na te denken. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca schiet op doel. Liebrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bohuslav zal de hoekschop nemen. Puchalski kan de bal niet met de borst controleren. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dönmezoğlu met een sublieme pass. Jenzis rent richting de bal. Jenzis passt de bal zonder na te denken. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Valentényi met een sublieme pass. Manaflı is nu in balbezit. Bohuslav probeert naar een medespeler te passen. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jajalo passt de bal in één keer door. Bohuslav met een sublieme pass. Switten rent richting de bal. Jenzis onderschept slim de pass. Jenzis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bohuslav verovert de bal door een tackle van achteren. Bohuslav geeft de bal voor. Puchalski probeert de bal aan de voet te houden. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türk Futbol Kulübü 74%, ALTAY 1914 26%.
Türk Futbol Kulübü - ALTAY 1914 0:6