Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY 1914 Galata_saray
ALTAY Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten unsatisfactory
average Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Jajalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bohuslav de bal. Bohuslav geeft een hoge lob. Jenzis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bohuslav speelt de bal door. Tuğra is nu in balbezit. Tuğra met een sublieme pass. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Bohuslav passt de bal met de wreef. Jajalo is nu in balbezit. Jajalo geeft de bal voor. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Jajalo kopt de bal weg. Turgut controleert de bal met de borst. Bohuslav geeft een hoge lob. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis schiet op doel. Dalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Jajalo geeft een lange en hoge pass. Pipoqueiro is nu in balbezit. Jenzis is nu in balbezit. Pipoqueiro rent richting de bal. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

14e minuut.
Jajalo rent richting de bal. Jajalo passt de bal met de wreef. Eksen is nu in balbezit. Jenzis verovert de bal door een tackle van achteren. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tuğra is nu in balbezit. Tuğra probeert naar een medespeler te passen. Yekpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pipoqueiro geeft de bal voor. Dalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 1:0

17e minuut.
Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo rent richting de bal. Jajalo geeft de bal voor. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tuğra is nu in balbezit. Tuğra speelt de bal door. Pipoqueiro rent richting de bal. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 2:0

25e minuut.
Jajalo controleert de bal met de borst. Demirökçe verovert de bal door een tackle van achteren. Demirökçe met een sublieme pass. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Dalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav probeert naar een medespeler te passen. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 3:0

34e minuut.
Akat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo onderschept slim de pass. Jajalo met een sublieme pass. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 4:0

36e minuut.
Jajalo is nu in balbezit. Jajalo passt de bal met de wreef. Pipoqueiro is nu in balbezit. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 5:0

38e minuut.
Bohuslav speelt de bal door. Jajalo is nu in balbezit. Jajalo geeft een hoge lob. Daar is Jenzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenzis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 6:0

39e minuut.
Turgut speelt de bal door. Akay heeft problemen om de bal te vangen. Pipoqueiro is nu in balbezit. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ... Dalan bokst de bal weg. Dalan probeert naar een medespeler te passen. Tuğra kopt de bal weg. Yekpar is nu in balbezit. Pipoqueiro onderschept slim de pass. Pipoqueiro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Akal heeft problemen om de bal te vangen. Tuğra is nu in balbezit. Tuğra passt de bal zonder na te denken. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Jenzis is nu in balbezit. Jenzis passt de bal in één keer door. Pipoqueiro is nu in balbezit. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 19%, Galata_saray 81%.
ALTAY 1914 - Galata_saray 6:0

50e minuut.
Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Daar is Akal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Dalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bedir met een harde bal richting middenveld. Inworp. Manaflı met een snelle inworp. Klungelig pakt Bohuslav de bal. Jajalo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 7:0

58e minuut.
Bohuslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuslav geeft een hoge lob. Akal is nu in balbezit. Bohuslav onderschept slim de pass. Bohuslav geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tuğra is nu in balbezit. Tuğra passt de bal zonder na te denken. Piruşca geeft een lange en hoge pass. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Pipoqueiro de bal. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 8:0

63e minuut.
Bohuslav kopt de bal weg. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Eksen kopt de bal weg. Pipoqueiro is nu in balbezit. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 9:0

64e minuut.
Tuğra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bohuslav is nu in balbezit. Bohuslav passt de bal met de wreef. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Jajalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bohuslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuslav passt de bal in één keer door. Pipoqueiro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 10:0

68e minuut.
Turgut speelt de bal door. Akay heeft problemen om de bal te vangen. Akay passt de bal met de wreef. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Dalan bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Pipoqueiro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 11:0

71e minuut.
Bohuslav is nu in balbezit. Bohuslav geeft een hoge lob. Pipoqueiro rent richting de bal. Pipoqueiro schiet op doel. Dalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 12:0

75e minuut.
Doeltrap. Szczytniewski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Szczytniewski is nu in balbezit. Szczytniewski geeft een hoge lob. Dalan met een sublieme pass. Tuğra kan de bal niet met de borst controleren. Tuğra geeft een hoge lob. Dalan bokst de bal weg. Inworp. Sønstebø komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Turgut kopt de bal weg. Santander speelt de bal door. Danoušek probeert naar een medespeler te passen. Tuğra is nu in balbezit. Tuğra geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis passt de bal met de wreef. Szczytniewski rent richting de bal. Szczytniewski haalt uit met een fantastische trap. Dalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Tuğra met de inworp. Szczytniewski rent richting de bal. Szczytniewski geeft de bal voor. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Dalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Galata_saray 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 11%, Galata_saray 89%.
ALTAY 1914 - Galata_saray 13:0