Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sirocco arz-ı Rum
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 18.2
solid Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Lewenhaupt rent richting de bal. Lewenhaupt geeft een hoge lob. Micheli is nu in balbezit. Micheli schiet op doel. Asya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - arz-ı Rum 1:0

11e minuut.
Veropoulos is nu in balbezit. Veropoulos passt de bal met de wreef. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš is nu in balbezit. Boguš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dojaś kopt de bal weg. Boguš rent richting de bal. Boguš passt de bal zonder na te denken. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - arz-ı Rum 2:0

19e minuut.
Dojaś kopt de bal weg. Boguš rent richting de bal. Boguš met een sublieme pass. Micheli rent richting de bal. Micheli draait met de bal, schiet en ... Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mamadou Samb neemt de hoekschop. Micheli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dojaś passt de bal in één keer door. Micheli rent richting de bal. Micheli probeert naar een medespeler te passen. Boguš is nu in balbezit. Boguš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - arz-ı Rum 3:0

34e minuut.
Boguš rent richting de bal. Boguš geeft de bal voor. Micheli rent richting de bal. Micheli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - arz-ı Rum 4:0

37e minuut.
Boguš is nu in balbezit. Şenerdem rent richting de bal. Boguš verovert de bal door een tackle van achteren. Boguš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Asya trapt de bal weg van het doel. Linka kopt de bal weg. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boguš rent richting de bal. Boguš passt de bal zonder na te denken. Daar is Kızılkaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micheli is nu in balbezit. Micheli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Grecu passt de bal zonder na te denken. Mamadou Samb rent richting de bal. Mamadou Samb geeft een lange en hoge pass. Boguš springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirocco 24%, arz-ı Rum 76%.
sirocco - arz-ı Rum 4:0

48e minuut.
Dojaś speelt de bal door. Micheli heeft problemen om de bal te vangen. Veropoulos is nu in balbezit. Veropoulos draait met de bal, schiet en ... Asya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - arz-ı Rum 5:0

52e minuut.
Kutlay geeft de bal voor. Dojaś kopt de bal weg. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš geeft de bal voor. Veropoulos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Paal! De bal raakt de paal.

59e minuut.
Dojaś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kutlay de bal. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli draait met de bal, schiet en ... Asya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Boguš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurttekin. Boguš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zawisza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Micheli rent richting de bal. Micheli haalt uit met een fantastische trap. Asya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - arz-ı Rum 6:0

71e minuut.
Kaplan rent richting de bal. Kaplan passt de bal in één keer door. Boguš is nu in balbezit. Boguš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - arz-ı Rum 7:0

81e minuut.
Kurttekin verovert de bal door een tackle van achteren. Kurttekin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawisza met een snelle inworp. Dojaś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Asya trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kızılkaya de bal. Veropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli is nu in balbezit. Micheli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Veropoulos draait met de bal, schiet en ... Asya probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Kutlay is nu in balbezit. Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Micheli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grecu onderschept slim de pass. Mamadou Samb is nu in balbezit. Mamadou Samb geeft de bal voor. Daar is Veropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veropoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirocco 21%, arz-ı Rum 79%.
sirocco - arz-ı Rum 7:0