Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackfellas Köprüspor
Normal Tactiek 4--4--2
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 41.7
weak Schieten excellent
weak Passen very good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Şamiloğlu de bal. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz geeft een hoge lob. Kyriazis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Köprüspor 0:1

4e minuut.
Lucena geeft een hoge lob. Kononowicz speelt de bal door. Uneken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sejranić kopt de bal weg. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis passt de bal zonder na te denken. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çelikbilek verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sejranić zal de hoekschop nemen. Kyriazis kopt de bal weg. Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft een lange en hoge pass. Çelikbilek onderschept slim de pass. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis geeft een lange en hoge pass. Akasoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Akasoy probeert naar een medespeler te passen. Ashcroft is nu in balbezit. Met opzet legt Balcı zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Balcı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Uneken kopt de bal weg. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz geeft de bal voor. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Başaransoy heeft problemen om de bal te vangen. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Inworp. Sejranić met de inworp. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Köprüspor 0:2

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Akasoy niet meer kan verder spelen. Süleymanoğlu komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Susuz is nu in balbezit. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo geeft de bal voor. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uneken is nu in balbezit. Uneken schiet op doel. Süleymanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Köprüspor 0:3

15e minuut.
Uneken kopt de bal weg. Klungelig pakt Susuz de bal. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Kononowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamiloğlu is nu in balbezit. Kononowicz onderschept slim de pass. Kononowicz geeft een hoge lob. Kyriazis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Arévalo passt de bal met de wreef. Ashcroft probeert de bal aan de voet te houden. Sejranić probeert naar een medespeler te passen. Uneken is nu in balbezit. Uneken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz passt de bal zonder na te denken. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ashcroft probeert naar een medespeler te passen. Sejranić met een sublieme pass. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Köprüspor 0:4

28e minuut.
Başaransoy geeft een lange en hoge pass. Kolęda is nu in balbezit. Kolęda geeft een lange en hoge pass. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Inworp. Sejranić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft geeft een hoge lob. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Köprüspor 0:5

30e minuut.
Tan speelt de bal door. Susuz rent richting de bal. Susuz met een sublieme pass. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Köprüspor 0:6

31e minuut.
Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uneken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ashcroft met een snel genomen vrije trap. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kononowicz is nu in balbezit. Şamiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şamiloğlu geeft een hoge lob. Kolęda rent richting de bal. Kolęda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kyriazis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Köprüspor 0:7

34e minuut.
Tan probeert naar een medespeler te passen. Kahramantürk is nu in balbezit. Uneken is nu in balbezit. Uneken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Arévalo is nu in balbezit. Arévalo passt de bal met de wreef. Kononowicz met een sublieme pass. Uneken heeft problemen om de bal te vangen. Uneken geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Arévalo speelt de bal door. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Uneken passt de bal zonder na te denken. Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal met de wreef. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Köprüspor 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackfellas 92%, Köprüspor 8%.
Blackfellas - Köprüspor 0:8

47e minuut.
Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz geeft de bal voor. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kononowicz met een sublieme pass. Şamiloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kolęda rent richting de bal. Kolęda geeft een lange en hoge pass. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Arévalo passt de bal zonder na te denken. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis geeft een hoge lob. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo passt de bal met de wreef. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Başaransoy de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Susuz is nu in balbezit. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft passt de bal in één keer door. Sejranić rent richting de bal. Sejranić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gökalp is nu in balbezit. Kyriazis begaat een overtreding. Gökalp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Massagni komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lucena met de inworp. Sejranić rent richting de bal. Sejranić probeert naar een medespeler te passen. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Süleymanoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uneken is nu in balbezit. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Köprüspor 0:9

65e minuut.
Ashcroft met een sublieme pass. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz speelt de bal door. Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken schiet op doel. Süleymanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kononowicz neemt de hoekschop. Daar is Susuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Massagni passt de bal in één keer door. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz speelt de bal door. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kononowicz passt de bal met de wreef. Uneken rent richting de bal. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ashcroft kopt de bal weg. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Köprüspor 0:10

78e minuut.
Kyriazis onderschept slim de pass. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel. Süleymanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo passt de bal met de wreef. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Köprüspor 0:11

86e minuut.
Klungelig pakt Uneken de bal. Uneken passt de bal zonder na te denken. Sejranić probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çelikbilek is nu in balbezit. Çelikbilek passt de bal met de wreef. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Süleymanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - Köprüspor 0:12

90e minuut.
Inworp. Kolęda met een snelle inworp. Kononowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kononowicz geeft een hoge lob. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal. Süleymanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çelikbilek heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackfellas 81%, Köprüspor 19%.
Blackfellas - Köprüspor 0:12