Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprüspor Blackfellas
4--4--2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 22.6
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Sejranić geeft een hoge lob. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu onderschept slim de pass. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sejranić kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyriazis de bal. Arévalo met een sublieme pass. Klungelig pakt Uneken de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sejranić rent richting de bal. Sejranić geeft de bal voor. Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Akasoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 1:0

14e minuut.
Inworp. Lucena met een snelle inworp. Sejranić speelt de bal door. Lucena rent richting de bal. Sejranić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Çelikbilek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahramantürk rent richting de bal. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo geeft een hoge lob. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo met een sublieme pass. Uneken is nu in balbezit. Uneken draait met de bal, schiet en ... Akasoy bokst de bal weg.

20e minuut.
Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Sejranić geeft een hoge lob. Çelikbilek heeft problemen om de bal te vangen. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken draait met de bal, schiet en ... Akasoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Susuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo met een sublieme pass. Klungelig pakt Uneken de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Uneken haalt uit met een fantastische trap. Başaransoy probeert de bal aan de voet te houden. Arévalo is nu in balbezit. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk onderschept slim de pass. Kahramantürk passt de bal met de wreef. Sejranić is nu in balbezit. Sejranić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken geeft de bal voor. Kyriazis springt en kopt de bal. Akasoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 2:0

30e minuut.
Sejranić rent richting de bal. Sejranić passt de bal in één keer door. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Akasoy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akasoy probeert naar een medespeler te passen. Sejranić rent richting de bal. Sejranić geeft een hoge lob. Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken schiet op doel. Akasoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ashcroft geeft een hoge lob. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Çelikbilek de bal onder controle te krijgen. Akasoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 3:0

33e minuut.
Sejranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejranić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Çelikbilek de bal. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ... Akasoy bokst de bal weg.

34e minuut.
Sejranić passt de bal met de wreef. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz passt de bal in één keer door. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 4:0

37e minuut.
Inworp. Sejranić met een snelle inworp. Ashcroft geeft een lange en hoge pass. Uneken springt en kopt de bal. Akasoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 20%, Blackfellas 80%.
Köprüspor - Blackfellas 5:0

46e minuut.
Uneken heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis is nu in balbezit. Uneken is nu in balbezit. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Başaransoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 6:0

55e minuut.
Sejranić rent richting de bal. Sejranić geeft een hoge lob. Uneken is nu in balbezit. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Akasoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 7:0

58e minuut.
Kahramantürk rent richting de bal. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo speelt de bal door. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Akasoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 8:0

59e minuut.
Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis passt de bal zonder na te denken. Çelikbilek onderschept slim de pass. Uneken is nu in balbezit. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 9:0

70e minuut.
Klungelig pakt Kyriazis de bal. Susuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashcroft probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sejranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sejranić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Akasoy met een harde bal richting middenveld. Sejranić heeft problemen om de bal te vangen. Sejranić met een sublieme pass. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Uneken rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis passt de bal met de wreef. Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 10:0

76e minuut.
Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft met een sublieme pass. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ... Akasoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 11:0

79e minuut.
Sejranić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis speelt de bal door. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashcroft geeft de bal voor. Akasoy bokst de bal weg. Uneken heeft problemen om de bal te vangen. Uneken draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo passt de bal in één keer door. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel. Başaransoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 12:0

82e minuut.
Sejranić geeft de bal voor. Uneken kopt de bal weg. Çelikbilek heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sejranić rent richting de bal. Sejranić geeft een hoge lob. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 13:0

86e minuut.
Gökalp heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Çelikbilek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 14:0

88e minuut.
Sejranić rent richting de bal. Sejranić passt de bal zonder na te denken. Arévalo met een sublieme pass. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Blackfellas 15:0

90e minuut.
Gökalp passt de bal in één keer door. Lucena rent richting de bal. Lucena probeert naar een medespeler te passen. Sejranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejranić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 15%, Blackfellas 85%.
Köprüspor - Blackfellas 15:0