Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY 1914 FC Aysima
ALTAY Tactiek Fv+3
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 3
48.7 gemiddelde waardering 35.3
good Schieten very good
adequate Passen poor
solid Verdedigen adequate


10e minuut.
Bohuslav passt de bal met de wreef. Jajalo heeft problemen om de bal te vangen. Bugajski rent richting de bal. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. Hercegovac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - FC Aysima 0:1

12e minuut.
Hercegovac trapt de bal weg. Bohuslav kopt de bal weg. Daar is Siemieniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca onderschept slim de pass. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Jukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALTAY 1914 - FC Aysima 1:1

14e minuut.
Jackman rent richting de bal. Špika verovert de bal door een tackle van achteren. Špika geeft een hoge lob. Piruşca rent richting de bal. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Jukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bohuslav is nu in balbezit. Bohuslav passt de bal in één keer door. Jenzis rent richting de bal. Jenzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - FC Aysima 2:1

24e minuut.
López met een sublieme pass. Bugajski heeft problemen om de bal te vangen. Jajalo speelt de bal door. Bohuslav is nu in balbezit. Bohuslav geeft de bal voor. Jukić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - FC Aysima 3:1

31e minuut.
Siewielec kopt de bal weg. Bohuslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Uzak zijn tegenspeler op de grond. Uzak krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Siemieniec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Jukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. Jukić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szczypkowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - FC Aysima 4:1

38e minuut.
Certowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Certowicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jenzis de bal onder controle te krijgen. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. Jukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - FC Aysima 5:1

40e minuut.
Bohuslav met een sublieme pass. Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo passt de bal in één keer door. Valentényi rent richting de bal. Valentényi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 43%, FC Aysima 57%.
ALTAY 1914 - FC Aysima 5:1

47e minuut.
Jackman met de inworp. Valentényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentényi geeft een hoge lob. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - FC Aysima 6:1

49e minuut.
Valentényi met een sublieme pass. Daar is Piruşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jajalo is nu in balbezit. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Jukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Danoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Danoušek geeft een hoge lob. Piruşca rent richting de bal. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Jukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - FC Aysima 7:1

55e minuut.
Mallek is nu in balbezit. Bugajski begaat een overtreding. Mallek raakt geblesseerd tijdens het duel. Mallek met een snel genomen vrije trap. Siewielec kopt de bal weg. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Jukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - FC Aysima 8:1

57e minuut.
Bohuslav met een snelle inworp. Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Piruşca heeft problemen om de bal te vangen. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - FC Aysima 9:1

69e minuut.
Siewielec rent richting de bal. Jajalo onderschept slim de pass. Jajalo geeft een hoge lob. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Jukić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szczypkowski is nu in balbezit. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piruşca rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bohuslav is nu in balbezit. Bohuslav geeft de bal voor. Valentényi kopt de bal weg. Daar is Piruşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca schiet op doel. Jukić bokst de bal weg.

86e minuut.
Piruşca rent richting de bal. Piruşca geeft de bal voor. Daar is Siemieniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Jukić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Špika geeft de bal voor. Inworp. Jackman met de inworp. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Hercegovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uzak kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Hercegovac met een harde bal richting middenveld. Piruşca controleert de bal met de borst. Piruşca schiet op doel. Jukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - FC Aysima 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 41%, FC Aysima 59%.
ALTAY 1914 - FC Aysima 10:1