Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aysima ALTAY 1914
Fv+3 Tactiek ALTAY
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 15
34.2 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten solid
poor Passen average
average Verdedigen solid


9e minuut.
Szczypkowski probeert naar een medespeler te passen. Bednarski is nu in balbezit. Bednarski geeft een hoge lob. Pipoqueiro is nu in balbezit. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jackman is nu in balbezit. Valentényi onderschept slim de pass. Valentényi geeft een hoge lob. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bohuslav speelt de bal door. Jajalo is nu in balbezit. Jajalo passt de bal zonder na te denken. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bohuslav onderschept slim de pass. Bohuslav passt de bal met de wreef. Jenzis rent richting de bal. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Jukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - ALTAY 1914 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aysima 57%, ALTAY 1914 43%.
FC Aysima - ALTAY 1914 0:1

64e minuut.
Jackman rent richting de bal. Valentényi onderschept slim de pass. Valentényi speelt de bal door. Pipoqueiro heeft problemen om de bal te vangen. Pipoqueiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pipoqueiro is nu in balbezit. Pipoqueiro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jajalo heeft problemen om de bal te vangen. Jajalo met een sublieme pass. Jackman probeert naar een medespeler te passen. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. Jukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pipoqueiro rent richting de bal. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - ALTAY 1914 0:2

67e minuut.
Uzak heeft problemen om de bal te vangen. Jenzis verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Jenzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenzis schiet op doel. Jukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - ALTAY 1914 0:3

74e minuut.
Valentényi speelt de bal door. Certowicz is nu in balbezit. Jenzis verovert de bal door een tackle van achteren. Jenzis schiet op doel. Jukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pipoqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoqueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - ALTAY 1914 0:4

76e minuut.
Jajalo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szczypkowski de bal. Pipoqueiro rent richting de bal. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap. Jukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - ALTAY 1914 0:5

79e minuut.
Bednarski rent richting de bal. Jajalo onderschept slim de pass. Jajalo passt de bal met de wreef. Pipoqueiro rent richting de bal. Pipoqueiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bednarski geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wnęk stond buitenspel. Danoušek neemt vlug de vrije trap. Špika rent richting de bal. Špika schiet op doel. Jukić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jenzis heeft problemen om de bal te vangen. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - ALTAY 1914 0:6

83e minuut.
Bohuslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Jukić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - ALTAY 1914 0:7

90e minuut.
López is nu in balbezit. Jenzis verovert de bal door een tackle van achteren. Jenzis geeft een hoge lob. Špika bereikt de bal nog maar net als eerste. Špika haalt uit met een fantastische trap. Jukić bokst de bal weg. Špika rent richting de bal. Špika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - ALTAY 1914 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aysima 69%, ALTAY 1914 31%.
FC Aysima - ALTAY 1914 0:8