Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galata_saray efsane_geridöndü
Normal Tactiek bilal
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten very good
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Tuấn Khải zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akal rent richting de bal. Kasta rent richting de bal. Kasta passt de bal zonder na te denken. Quassi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:1

4e minuut.
Kasta verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Quassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasta rent richting de bal. Kasta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:2

8e minuut.
Daar is Yekpar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quassi rent richting de bal. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Bolatlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:3

9e minuut.
Kasta heeft problemen om de bal te vangen. Akat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta onderschept slim de pass. Kasta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bedir de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tuấn Khải zal de hoekschop nemen. Kulička maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tuấn Khải met de inworp. Akal probeert naar een medespeler te passen. Akay rent richting de bal. Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dalan trapt de bal weg. Tuấn Khải kopt de bal weg. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi draait met de bal, schiet en ... Dalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:4

17e minuut.
Daar is Akay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasta is nu in balbezit. Kasta passt de bal met de wreef. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Eksen onderschept slim de pass. Eksen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bolatlı de bal. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Soare onderschept slim de pass. Soare geeft een lange en hoge pass. Quassi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Bolatlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kulička is nu in balbezit. Kulička geeft een hoge lob. Daar is Yekpar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quassi is nu in balbezit. Quassi draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Kasta probeert de bal aan de voet te houden. Tuấn Khải kopt de bal weg. Daar is Kulička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quassi is nu in balbezit. Quassi draait met de bal, schiet en ... Dalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kasta is nu in balbezit. Kasta met een sublieme pass. Akat controleert de bal met de borst. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kasta rent richting de bal. Kasta draait met de bal, schiet en ... Akal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasta rent richting de bal. Kasta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Yolalan probeert de bal aan de voet te houden. Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải geeft een lange en hoge pass. Kulička is nu in balbezit. Kulička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:5

36e minuut.
Tuấn Khải met een sublieme pass. Quassi is nu in balbezit. Akal rent richting de bal. Quassi verovert de bal door een tackle van achteren. Quassi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mateja passt de bal zonder na te denken. Quassi is nu in balbezit. Bolatlı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bolatlı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Echeto trapt de bal weg van het doel. Quassi met een sublieme pass. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička schiet op doel. Dalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:6

44e minuut.
Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta rent richting de bal. Kasta passt de bal in één keer door. Kulička is nu in balbezit. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tuấn Khải met een snelle inworp. Yekpar verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuấn Khải geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quassi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galata_saray 89%, efsane_geridöndü 11%.
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:7

47e minuut.
Kulička is nu in balbezit. Kulička met een sublieme pass. Akal bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi onderschept slim de pass. Quassi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bedir trapt de bal weg van het doel. Tuấn Khải kopt de bal weg. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Dalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta geeft een lange en hoge pass. Kulička rent richting de bal. Kulička draait met de bal, schiet en ... Dalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:8

60e minuut.
Mateja geeft een lange en hoge pass. Akat rent richting de bal. Kasta maakt een afschuwelijke overtreding. Kasta krijgt een gele kaart. Akat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải passt de bal met de wreef. Kulička probeert naar een medespeler te passen. Quassi is nu in balbezit. Quassi schiet op doel. Dalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:9

64e minuut.
Kulička onderschept slim de pass. Kulička speelt de bal door. Quassi rent richting de bal. Quassi draait met de bal, schiet en ... Dalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:10

65e minuut.
Tuấn Khải met de inworp. Quassi is nu in balbezit. Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Akat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta onderschept slim de pass. Soare probeert naar een medespeler te passen. Quassi rent richting de bal. Quassi schiet op doel. Dalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quassi heeft problemen om de bal te vangen. Quassi schiet op doel. Dalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:11

74e minuut.
Tuấn Khải passt de bal zonder na te denken. Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi is nu in balbezit. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Dalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:12

76e minuut.
Kulička is nu in balbezit. Kulička passt de bal met de wreef. Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Akal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:13

80e minuut.
Kasta rent richting de bal. Kulička rent richting de bal. Kulička passt de bal met de wreef. Quassi is nu in balbezit. Quassi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:14

81e minuut.
Daar is Turgut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akal is nu in balbezit. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mateja passt de bal met de wreef. Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải speelt de bal door. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Latino de bal onder controle te krijgen. Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải geeft een lange en hoge pass. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galata_saray 78%, efsane_geridöndü 22%.
Galata_saray - efsane_geridöndü 0:15