Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprüspor arz-ı Rum
4--4--2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 16.6
very good Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kızılkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Asya rent richting de bal. Uneken verovert de bal door een tackle van achteren. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal met de wreef. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 1:0

12e minuut.
Kemancı geeft een lange en hoge pass. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kızılkaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kyriazis raakt geblesseerd tijdens het duel. Uneken komt bij de bal en schiet. Asya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 2:0

14e minuut.
Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft met een sublieme pass. Klungelig pakt Kononowicz de bal. Kononowicz geeft een hoge lob. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 3:0

17e minuut.
Kononowicz passt de bal zonder na te denken. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken passt de bal met de wreef. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ashcroft passt de bal met de wreef. Arévalo met een sublieme pass. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ... Kutlay probeert de bal aan de voet te houden. Asya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ashcroft met een sublieme pass. Sejranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejranić geeft de bal voor. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken schiet op doel. Asya bokst de bal weg.

23e minuut.
Ezel met een sublieme pass. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz geeft een lange en hoge pass. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kızılkaya is nu in balbezit. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken draait met de bal, schiet en ... Asya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 4:0

29e minuut.
Ashcroft passt de bal in één keer door. Kolęda probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz speelt de bal door. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Arévalo kopt de bal weg. Kononowicz speelt de bal door. Kyriazis is nu in balbezit. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uneken de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Asya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 5:0

34e minuut.
Kaplan rent richting de bal. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo geeft de bal voor. Uneken probeert de bal met de borst te controleren. Uneken draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken speelt de bal door. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz geeft de bal voor. Kyriazis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 19%, arz-ı Rum 81%.
Köprüspor - arz-ı Rum 6:0

47e minuut.
Sahipataoğulları is nu in balbezit. Sahipataoğulları geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sejranić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lucena geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Asya trapt de bal weg van het doel. Lucena kopt de bal weg. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Asya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 7:0

52e minuut.
Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft passt de bal in één keer door. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel. Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Arévalo geeft een hoge lob. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uneken de bal. Uneken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kaplan speelt de bal door. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo met een sublieme pass. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Asya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 8:0

58e minuut.
Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis passt de bal in één keer door. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ... Asya bokst de bal weg. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 9:0

60e minuut.
Inworp. Massagni komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Uneken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutlay verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Asya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 10:0

61e minuut.
Kyriazis rent richting de bal. Uneken is nu in balbezit. Uneken passt de bal met de wreef. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Uneken rent richting de bal. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz geeft een hoge lob. Kyriazis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Asya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 11:0

68e minuut.
Uneken rent richting de bal. Uneken met een sublieme pass. Klungelig pakt Kyriazis de bal. Kyriazis schiet op doel. Sahipataoğulları probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sahipataoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken verovert de bal door een tackle van achteren. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Asya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Lucena passt de bal met de wreef. Sejranić is nu in balbezit. Sejranić geeft een hoge lob. Daar is Sahipataoğulları, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kononowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kurttekin de bal. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel. Asya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kononowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kononowicz met een sublieme pass. Uneken heeft problemen om de bal te vangen. Uneken schiet op doel. Kutlay probeert de bal aan de voet te houden. Asya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel. Asya probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Kyriazis de bal. Kurttekin is nu in balbezit. Kyriazis onderschept slim de pass. Kyriazis passt de bal met de wreef. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Uneken is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 12:0

84e minuut.
Kononowicz passt de bal met de wreef. Uneken probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kyriazis de bal. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - arz-ı Rum 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 14%, arz-ı Rum 86%.
Köprüspor - arz-ı Rum 13:0