Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arz-ı Rum Köprüspor
Normal Tactiek 4--4--2
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 43.5
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Sejranić probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis passt de bal met de wreef. Uneken is nu in balbezit. Uneken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:1

9e minuut.
Kyriazis verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:2

11e minuut.
Kızılkaya rent richting de bal. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken passt de bal in één keer door. Daar is Kononowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kononowicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:3

12e minuut.
Inworp. Lucena met een snelle inworp. Sejranić geeft de bal voor. Uneken controleert de bal met de borst. Uneken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yıldıran is nu in balbezit. Kolęda verovert de bal door een tackle van achteren. Kolęda geeft een hoge lob. Uneken kopt de bal weg. Kyriazis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:4

16e minuut.
Kızılkaya rent richting de bal. Sejranić verovert de bal door een tackle van achteren. Sejranić passt de bal met de wreef. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Asya trapt de bal weg van het doel. Arévalo kopt de bal weg. Kononowicz geeft de bal voor. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kyriazis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis geeft een hoge lob. Daar is Kutlay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:5

19e minuut.
Kolęda met een sublieme pass. Kononowicz probeert naar een medespeler te passen. Sahipataoğulları rent richting de bal. Kyriazis onderschept slim de pass. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:6

26e minuut.
Ezel verovert de bal door een tackle van achteren. Ezel speelt de bal door. Sejranić rent richting de bal. Sejranić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Uneken de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kyriazis passt de bal in één keer door. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Kutlay probeert de bal aan de voet te houden. Sejranić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:7

30e minuut.
Kyriazis met een sublieme pass. Sejranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejranić passt de bal in één keer door. Uneken is nu in balbezit. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Kurttekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis speelt de bal door. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken schiet op doel. Asya bokst de bal weg.

33e minuut.
Arévalo is nu in balbezit. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Uneken de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:8

35e minuut.
Devecioğlu is nu in balbezit. Uneken rent richting de bal. Uneken met een sublieme pass. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel. Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Inworp. Sejranić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashcroft geeft de bal voor. Uneken maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sejranić speelt de bal door. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis probeert naar een medespeler te passen. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis passt de bal met de wreef. Uneken is nu in balbezit. Uneken schiet op doel. Asya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Ashcroft onderschept slim de pass. Ashcroft passt de bal zonder na te denken. Kononowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kononowicz geeft een hoge lob. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Devecioğlu kopt de bal weg. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sahipataoğulları, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kurttekin is nu in balbezit. Sejranić is nu in balbezit. Sejranić geeft de bal voor. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arz-ı Rum 87%, Köprüspor 13%.
arz-ı Rum - Köprüspor 0:9

49e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft een hoge lob. Kyriazis probeert de bal met de borst te controleren. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Asya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:10

57e minuut.
Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz geeft een hoge lob. Sahipataoğulları kopt de bal weg. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashcroft geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:11

59e minuut.
Devecioğlu passt de bal met de wreef. Kononowicz speelt de bal door. Devecioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken onderschept slim de pass. Uneken geeft de bal voor. Asya bokst de bal weg. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:12

61e minuut.
Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz met een sublieme pass. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

63e minuut.
Devecioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Devecioğlu geeft een hoge lob. Ashcroft probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Uneken rent richting de bal. Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal in één keer door. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken draait met de bal, schiet en ... Asya bokst de bal weg. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo met een sublieme pass. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken draait met de bal, schiet en ... Asya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:13

71e minuut.
Kaplan rent richting de bal. Kaplan passt de bal in één keer door. Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis onderschept slim de pass. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Devecioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kononowicz geeft een hoge lob. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:14

81e minuut.
Sahipataoğulları is nu in balbezit. Sahipataoğulları geeft een hoge lob. Lucena kopt de bal weg. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Kyriazis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kolęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolęda passt de bal in één keer door. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel. Asya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:15

87e minuut.
Kyriazis is nu in balbezit. Uneken is nu in balbezit. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Asya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Köprüspor 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arz-ı Rum 82%, Köprüspor 18%.
arz-ı Rum - Köprüspor 0:16