Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sirocco Blackfellas
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 21.2
solid Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś geeft een hoge lob. Micheli kopt de bal weg. Boguš rent richting de bal. Boguš schiet op doel. Süleymanoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Çelikbilek de bal. Boguš is nu in balbezit. Boguš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 1:0

8e minuut.
Micheli heeft problemen om de bal te vangen. Başaransoy is nu in balbezit. Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Micheli haalt uit met een fantastische trap. Süleymanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 2:0

10e minuut.
Susuz is nu in balbezit. Linka met een sublieme pass. Çelikbilek rent richting de bal. Micheli onderschept slim de pass. Micheli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Turunç heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boever met de inworp. Dojaś geeft de bal voor. Micheli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 3:0

14e minuut.
Veropoulos met een sublieme pass. Klungelig pakt Mamadou Samb de bal. Mamadou Samb probeert naar een medespeler te passen. Micheli is nu in balbezit. Micheli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 4:0

21e minuut.
Mamadou Samb geeft de bal voor. Susuz kopt de bal weg. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu geeft de bal voor. Boguš kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dojaś rent richting de bal. Dojaś geeft de bal voor. Daar is Micheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Linka met een sublieme pass. Dojaś geeft een lange en hoge pass. Şamiloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Micheli rent richting de bal. Micheli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 5:0

30e minuut.
Doeltrap. Çelikbilek trapt de bal weg van het doel. Linka kopt de bal weg. Micheli rent richting de bal. Micheli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dojaś passt de bal met de wreef. Veropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Veropoulos passt de bal zonder na te denken. Micheli is nu in balbezit. Micheli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 6:0

34e minuut.
Boever kopt de bal weg. Dojaś is nu in balbezit. Dojaś met een sublieme pass. Boguš rent richting de bal. Boguš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Susuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boguš is nu in balbezit. Susuz begaat een overtreding. Boguš raakt geblesseerd tijdens het duel. Boever zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Süleymanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Micheli rent richting de bal. Micheli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirocco 29%, Blackfellas 71%.
sirocco - Blackfellas 7:0

52e minuut.
Veropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Veropoulos speelt de bal door. Boguš is nu in balbezit. Boguš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 8:0

55e minuut.
Çelikbilek onderschept slim de pass. Çelikbilek geeft een hoge lob. Boţan kopt de bal weg. Gökalp heeft problemen om de bal te vangen. Dojaś geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 9:0

61e minuut.
Kahramantürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Micheli is nu in balbezit. Micheli passt de bal zonder na te denken. Boguš rent richting de bal. Boguš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 10:0

63e minuut.
Micheli rent richting de bal. Başaransoy verovert de bal door een tackle van achteren. Başaransoy speelt de bal door. Mamadou Samb controleert de bal met de borst. Mamadou Samb draait met de bal, schiet en ... Süleymanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boguš rent richting de bal. Boguš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 11:0

67e minuut.
Linka passt de bal met de wreef. Daar is Dojaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dojaś met een sublieme pass. Boguš rent richting de bal. Boguš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Veropoulos passt de bal met de wreef. Başaransoy is nu in balbezit. Micheli onderschept slim de pass. Micheli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 12:0

71e minuut.
Boguš met een sublieme pass. Micheli rent richting de bal. Micheli passt de bal met de wreef. Veropoulos rent richting de bal. Veropoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Süleymanoğlu trapt de bal weg. Klungelig pakt Boever de bal. Boever met een sublieme pass. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Susuz rent richting de bal. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka passt de bal zonder na te denken. Boguš is nu in balbezit. Boguš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Şamiloğlu geeft de bal voor. Boever kopt de bal weg. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 13:0

83e minuut.
Veropoulos passt de bal in één keer door. Boguš is nu in balbezit. Boguš probeert naar een medespeler te passen. Çelikbilek probeert de bal met de borst te controleren. Micheli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Blackfellas 14:0

86e minuut.
Linka rent richting de bal. Linka passt de bal in één keer door. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš rent richting de bal. Boguš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirocco 19%, Blackfellas 81%.
sirocco - Blackfellas 14:0