Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackfellas sirocco
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 39.8
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Çelikbilek is nu in balbezit. Çelikbilek geeft de bal voor. Inworp. Mamadou Samb met een snelle inworp. Micheli geeft een hoge lob. Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boguš maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - sirocco 0:1

7e minuut.
Zawisza met een snelle inworp. Klungelig pakt Dojaś de bal. Dojaś geeft de bal voor. Daar is Micheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micheli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - sirocco 0:2

9e minuut.
Grecu passt de bal zonder na te denken. Balcı is nu in balbezit. Balcı passt de bal met de wreef. Micheli rent richting de bal. Micheli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Boguš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boguš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Şamiloğlu is nu in balbezit. Mamadou Samb onderschept slim de pass. Mamadou Samb speelt de bal door. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mamadou Samb geeft de bal voor. Boguš kopt de bal weg. Kahramantürk heeft problemen om de bal te vangen. Veropoulos rent richting de bal. Veropoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš draait met de bal, schiet en ... Akasoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - sirocco 0:3

19e minuut.
Zawisza passt de bal met de wreef. Daar is Micheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahramantürk is nu in balbezit. Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Micheli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kahramantürk met een snelle inworp. Şamiloğlu rent richting de bal. Micheli onderschept slim de pass. Micheli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Balcı is nu in balbezit. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza geeft een hoge lob. Micheli is nu in balbezit. Micheli haalt uit met een fantastische trap. Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Micheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micheli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Veropoulos geeft de bal voor. Başaransoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Micheli rent richting de bal. Micheli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - sirocco 0:4

35e minuut.
Balcı speelt de bal door. Tan rent richting de bal. Tan speelt de bal door. Micheli heeft problemen om de bal te vangen. Micheli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Linka speelt de bal door. Dojaś rent richting de bal. Dojaś met een sublieme pass. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Micheli rent richting de bal. Micheli passt de bal met de wreef. Mamadou Samb is nu in balbezit. Mamadou Samb geeft de bal voor. Micheli springt en kopt de bal. Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Dojaś met een sublieme pass. Boguš is nu in balbezit. Boguš passt de bal met de wreef. Micheli is nu in balbezit. Micheli schiet op doel. Akasoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Dojaś met een snelle inworp. Susuz rent richting de bal. Boguš onderschept slim de pass. Boguš geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackfellas 78%, sirocco 22%.
Blackfellas - sirocco 0:4

46e minuut.
Micheli passt de bal zonder na te denken. Mamadou Samb geeft de bal voor. Susuz is nu in balbezit. Boguš verovert de bal door een tackle van achteren. Boguš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - sirocco 0:5

48e minuut.
Susuz heeft problemen om de bal te vangen. Dojaś is nu in balbezit. Dojaś probeert naar een medespeler te passen. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - sirocco 0:6

58e minuut.
Veropoulos rent richting de bal. Veropoulos passt de bal met de wreef. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - sirocco 0:7

60e minuut.
Klungelig pakt Mamadou Samb de bal. Veropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Veropoulos passt de bal met de wreef. Daar is Micheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micheli draait met de bal, schiet en ... Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Boţan geeft de bal voor. Micheli is nu in balbezit. Klungelig pakt Micheli de bal. Boguš rent richting de bal. Boguš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Boguš schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - sirocco 0:8

63e minuut.
Dojaś is nu in balbezit. Dojaś passt de bal met de wreef. Gökalp probeert naar een medespeler te passen. Micheli rent richting de bal. Micheli schiet op doel. Akasoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Micheli rent richting de bal. Micheli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - sirocco 0:9

65e minuut.
Dojaś met een sublieme pass. Susuz rent richting de bal. Boguš verovert de bal door een tackle van achteren. Boguš schiet op doel. Başaransoy heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Linka speelt de bal door. Veropoulos rent richting de bal. Veropoulos passt de bal met de wreef. Boguš is nu in balbezit. Boguš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Boguš heeft problemen om de bal te vangen. Susuz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boguš. Boguš krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Dojaś kopt de bal weg. Boguš rent richting de bal. Gökalp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gökalp krijgt een gele kaart. Boguš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zawisza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Micheli is nu in balbezit. Micheli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Linka probeert naar een medespeler te passen. Micheli is nu in balbezit. Micheli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Veropoulos passt de bal in één keer door. Mamadou Samb is nu in balbezit. Mamadou Samb speelt de bal door. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli schiet op doel. Akasoy bokst de bal weg. Daar is Çelikbilek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dojaś is nu in balbezit. Dojaś geeft een hoge lob. Micheli kopt de bal weg. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - sirocco 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackfellas 70%, sirocco 30%.
Blackfellas - sirocco 0:10