Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sirocco FC Aysima
442 Tactiek Fv+3
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
42.8 gemiddelde waardering 35.4
solide Schieten zeer goed
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Boever raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zawisza komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Daar is Mamadou Samb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęk onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grecu. Grecu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Szczypkowski geeft een hoge lob. Linka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López onderschept slim de pass. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Szczypkowski onderschept slim de pass. Szczypkowski geeft een hoge lob. Wnęk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bugajski de bal. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - FC Aysima 0:1

18e minuut.
Szczypkowski geeft een hoge lob. Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid met een sublieme pass. Boguš is nu in balbezit. Boguš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zawisza geeft een hoge lob. Daar is Siewielec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Certowicz is nu in balbezit. Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Micheli draait met de bal, schiet en ... Jukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veropoulos rent richting de bal. Veropoulos schiet op doel. Jukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sirocco - FC Aysima 1:1

24e minuut.
Bednarski geeft een hoge lob. Mamadou Samb bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli is nu in balbezit. Micheli schiet op doel. Jukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - FC Aysima 2:1

26e minuut.
Veropoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Jackman de bal. Jackman speelt de bal door. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk geeft een hoge lob. Frček bokst de bal weg.

30e minuut.
Szczypkowski geeft een hoge lob. Buitenspel voor Wnęk. Goede buitenspelval van de verdediging. Zawisza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš draait met de bal, schiet en ... Jukić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chevereşan heeft problemen om de bal te vangen. Boguš is nu in balbezit. Boguš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - FC Aysima 3:1

33e minuut.
Klungelig pakt Bednarski de bal. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan geeft de bal voor. Certowicz kan de bal niet met de borst controleren. Veropoulos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jukić met een sublieme pass. Grecu kopt de bal weg. Daar is Micheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micheli schiet op doel. Jukić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - FC Aysima 4:1

38e minuut.
Szczypkowski geeft de bal voor. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk passt de bal in één keer door. Daar is Bugajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Frček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Siewielec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grecu met een snelle inworp. Veropoulos rent richting de bal. Veropoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirocco 41%, FC Aysima 59%.
sirocco - FC Aysima 4:1

49e minuut.
Veropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš rent richting de bal. Veropoulos rent richting de bal. Boguš is nu in balbezit. Boguš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jukić trapt de bal weg van het doel. Sarid kopt de bal weg. Boguš is nu in balbezit. Boguš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boguš raakt geblesseerd tijdens het duel. Veropoulos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - FC Aysima 5:1

76e minuut.
Mamadou Samb bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamadou Samb speelt de bal door. Grecu is nu in balbezit. Grecu geeft de bal voor. Micheli rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Veropoulos is nu in balbezit. Chevereşan begaat een overtreding. Veropoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Linka met een snel genomen vrije trap. Micheli rent richting de bal. Micheli draait met de bal, schiet en ... Jukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boguš is nu in balbezit. Boguš schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Mamadou Samb rent richting de bal. Mamadou Samb geeft de bal voor. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - FC Aysima 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirocco 41%, FC Aysima 59%.
sirocco - FC Aysima 6:1