Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galata_saray Köprüspor
Normal Tactiek 4--4--2
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 43.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Kononowicz speelt de bal door. Uneken rent richting de bal. Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:1

3e minuut.
Bedir kopt de bal weg. Yekpar heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel. Dalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:2

4e minuut.
Klungelig pakt Akay de bal. Akat is nu in balbezit. Akat met een sublieme pass. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:3

6e minuut.
Lucena passt de bal met de wreef. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis geeft de bal voor. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen. Dalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:4

9e minuut.
Kolęda met een snelle inworp. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz geeft een lange en hoge pass. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal. Dalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:5

10e minuut.
Eksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eksen geeft een lange en hoge pass. Kolęda kopt de bal weg. Daar is Kononowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kononowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Uneken geeft de bal voor. Dalan met een sublieme pass. Yekpar kopt de bal weg. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Yekpar de bal. Sejranić verovert de bal door een tackle van achteren. Sejranić passt de bal zonder na te denken. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Arévalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kononowicz de bal. Kononowicz met een sublieme pass. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:6

16e minuut.
Akay is nu in balbezit. Uneken rent richting de bal. Uneken passt de bal met de wreef. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:7

17e minuut.
Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz met een sublieme pass. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel. Bedir probeert de bal aan de voet te houden. Dalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:8

20e minuut.
Sejranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sejranić de bal. Sejranić geeft een lange en hoge pass. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:9

24e minuut.
Bolatlı met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ashcroft de bal. Ashcroft passt de bal in één keer door. Sejranić heeft problemen om de bal te vangen. Sejranić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:10

25e minuut.
Akat rent richting de bal. Uneken verovert de bal door een tackle van achteren. Uneken passt de bal in één keer door. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lucena heeft problemen om de bal te vangen. Lucena geeft de bal voor. Bedir kopt de bal weg. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sejranić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Uneken de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:11

32e minuut.
Ashcroft passt de bal in één keer door. Sejranić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uneken de bal. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:12

34e minuut.
Kolęda met een sublieme pass. Kononowicz speelt de bal door. Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft de bal voor. Kyriazis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Yekpar rent richting de bal. Sejranić verovert de bal door een tackle van achteren. Sejranić geeft de bal voor. Uneken is nu in balbezit. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Dalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kononowicz neemt de hoekschop. Kyriazis springt en kopt de bal. Bolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:13

38e minuut.
Ashcroft probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arévalo rent richting de bal. Arévalo speelt de bal door. Kyriazis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:14

41e minuut.
Klungelig pakt Kononowicz de bal. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Bedir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:15

44e minuut.
Bedir met een harde bal richting middenveld. Kyriazis kopt de bal weg. Yekpar heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Dalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galata_saray 92%, Köprüspor 8%.
Galata_saray - Köprüspor 0:15

46e minuut.
Kyriazis passt de bal in één keer door. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz speelt de bal door. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ashcroft passt de bal zonder na te denken. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz passt de bal zonder na te denken. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ashcroft probeert naar een medespeler te passen. Sejranić is nu in balbezit. Sejranić geeft een hoge lob. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:16

56e minuut.
Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz geeft een hoge lob. Daar is Bedir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken is nu in balbezit. Uneken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Yekpar de bal. Sejranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejranić geeft de bal voor. Dalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Doeltrap. Massagni komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kyriazis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis met een sublieme pass. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Dalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:17

67e minuut.
Akat is nu in balbezit. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo met een sublieme pass. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:18

68e minuut.
Massagni is nu in balbezit. Massagni speelt de bal door. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo passt de bal in één keer door. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Uneken is nu in balbezit. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:19

73e minuut.
Sejranić speelt de bal door. Yekpar rent richting de bal. Kyriazis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Dalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:20

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalan trapt de bal weg. Sejranić kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyriazis de bal. Kyriazis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Kolęda met de inworp. Kononowicz geeft een hoge lob. Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:21

83e minuut.
Akay probeert naar een medespeler te passen. Turgut heeft problemen om de bal te vangen. Turgut passt de bal zonder na te denken. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:22

86e minuut.
Sejranić geeft de bal voor. Daar is Bedir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo rent richting de bal. Arévalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:23

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eksen met een snelle inworp. Kononowicz speelt de bal door. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap. Dalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - Köprüspor 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galata_saray 84%, Köprüspor 16%.
Galata_saray - Köprüspor 0:24