Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprüspor Galata_saray
4--4--2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Arévalo passt de bal met de wreef. Sejranić rent richting de bal. Sejranić speelt de bal door. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tospatlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kyriazis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bolatlı rent richting de bal. Kyriazis onderschept slim de pass. Kyriazis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Kostkiewicz de bal. Kostkiewicz geeft een hoge lob. Eksen kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyriazis de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Galata_saray 1:0

13e minuut.
Özenir is nu in balbezit. Akat onderschept slim de pass. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Dalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Galata_saray 2:0

19e minuut.
Eksen met de inworp. Kononowicz is nu in balbezit. Akat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Akat krijgt een gele kaart. Kononowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kolęda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tospatlı heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Dalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Sejranić probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis met een sublieme pass. Özenir heeft problemen om de bal te vangen. Özenir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kyriazis heeft problemen om de bal te vangen. Tospatlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kyriazis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucena met een snel genomen vrije trap. Özenir heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Galata_saray 3:0

34e minuut.
Kononowicz passt de bal zonder na te denken. Özenir rent richting de bal. Özenir speelt de bal door. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Galata_saray 4:0

39e minuut.
Arévalo geeft een lange en hoge pass. Özenir kan de bal niet met de borst controleren. Arévalo speelt de bal door. Klungelig pakt Kyriazis de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Galata_saray 5:0

42e minuut.
Sejranić is nu in balbezit. Sejranić met een sublieme pass. Kyriazis probeert de bal aan de voet te houden. Özenir rent richting de bal. Özenir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dalan met een sublieme pass. Ashcroft kopt de bal weg. Sejranić probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Galata_saray 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 23%, Galata_saray 77%.
Köprüspor - Galata_saray 6:0

52e minuut.
Arévalo met een sublieme pass. Klungelig pakt Kyriazis de bal. Arévalo rent richting de bal. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel. Dalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kyriazis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Galata_saray 7:0

53e minuut.
Akay passt de bal in één keer door. Yolalan is nu in balbezit. Yolalan passt de bal in één keer door. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo speelt de bal door. Özenir is nu in balbezit. Özenir schiet op doel. Dalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Galata_saray 8:0

58e minuut.
Bedir geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sejranić met de inworp. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Eksen de bal. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz geeft een lange en hoge pass. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ashcroft passt de bal in één keer door. Arévalo rent richting de bal. Arévalo passt de bal in één keer door. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Dalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis passt de bal in één keer door. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz geeft de bal voor. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - Galata_saray 9:0

80e minuut.
Akat rent richting de bal. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo passt de bal in één keer door. Özenir rent richting de bal. Özenir schiet op doel. Dalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 20%, Galata_saray 80%.
Köprüspor - Galata_saray 9:0