Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arz-ı Rum efsane_geridöndü
Normal Tactiek bilal
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 42.6
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Sahipataoğulları rent richting de bal. Bostyn verovert de bal door een tackle van achteren. Bostyn passt de bal in één keer door. Kulička rent richting de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:1

5e minuut.
Kaplan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soare met de inworp. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soare zal de hoekschop nemen. Kulička is nu in balbezit. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sahipataoğulları trapt de bal weg van het doel. Quassi kopt de bal weg. Bostyn kan de bal niet met de borst controleren. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mateja kopt de bal weg. Kızılkaya rent richting de bal. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička schiet op doel. Kızılkaya probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:2

12e minuut.
Devecioğlu kopt de bal weg. Inworp. Soare met de inworp. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:3

14e minuut.
Devecioğlu geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải passt de bal met de wreef. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:4

15e minuut.
Kasap speelt de bal door. Klungelig pakt Kaplan de bal. Bostyn verovert de bal door een tackle van achteren. Bostyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:5

28e minuut.
Quassi is nu in balbezit. Quassi passt de bal zonder na te denken. Bostyn speelt de bal door. Daar is Kulička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulička schiet op doel. Asya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:6

30e minuut.
Sahipataoğulları kopt de bal weg. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi passt de bal in één keer door. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahipataoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi onderschept slim de pass. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Asya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:7

42e minuut.
Tuấn Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Khải met een sublieme pass. Szala is nu in balbezit. Szala geeft een hoge lob. Bostyn rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:8

44e minuut.
Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare passt de bal met de wreef. Sahipataoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička verovert de bal door een tackle van achteren. Kulička draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arz-ı Rum 72%, efsane_geridöndü 28%.
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:8

46e minuut.
Kulička passt de bal in één keer door. Kızılkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılkaya passt de bal in één keer door. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn haalt uit met een fantastische trap. Asya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Kaplan geeft een lange en hoge pass. Delibašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Delibašić speelt de bal door. Soare rent richting de bal. Soare geeft een hoge lob. Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Çevik heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải passt de bal met de wreef. Kulička rent richting de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Echeto trapt de bal weg. Quassi kopt de bal weg. Kutlay probeert de bal met de borst te controleren. Bostyn rent richting de bal. Bostyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:9

56e minuut.
Kaplan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Şanlı de bal. Met opzet legt Mateja zijn tegenspeler op de grond. Mateja krijgt een gele kaart. Şanlı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Şanlı kan niet meer verder spelen. Tutar komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kasap rent richting de bal. Kasap passt de bal zonder na te denken. Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Khải geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Asya trapt de bal weg. Tuấn Khải kopt de bal weg. Kulička heeft problemen om de bal te vangen. Kulička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:10

61e minuut.
Kulička probeert naar een medespeler te passen. Bostyn is nu in balbezit. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn rent richting de bal. Bostyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kulička probeert de bal aan de voet te houden. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn passt de bal in één keer door. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Çevik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasap rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mateja. Kasap roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kasap kan niet meer verder spelen. Aşık komt het veld opgelopen. Kızılkaya met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tuấn Khải heeft problemen om de bal te vangen. Kızılkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải geeft de bal voor. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kulička controleert de bal met de borst. Kulička passt de bal in één keer door. Quassi is nu in balbezit. Quassi schiet op doel. Kaplan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Sahipataoğulları trapt de bal weg van het doel. Tuấn Khải kan de bal niet met de borst controleren. Tuấn Khải probeert naar een medespeler te passen. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:11

81e minuut.
Kaplan probeert naar een medespeler te passen. Soare rent richting de bal. Soare passt de bal in één keer door. Bostyn rent richting de bal. Bostyn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kulička is nu in balbezit. Kurttekin begaat een overtreding. Kulička is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuấn Khải met een snel genomen vrije trap. Bostyn maakt een snoekduik en kopt de bal. Asya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:12

86e minuut.
Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn is nu in balbezit. Quassi rent richting de bal. Quassi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arz-ı Rum 81%, efsane_geridöndü 19%.
arz-ı Rum - efsane_geridöndü 0:12