Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efsane_geridöndü arz-ı Rum
bilal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 17.2
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Quassi is nu in balbezit. Kızılkaya onderschept slim de pass. Kızılkaya probeert naar een medespeler te passen. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Daar is Quassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kızılkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi onderschept slim de pass. Kulička heeft problemen om de bal te vangen. Kulička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 1:0

4e minuut.
Sahipataoğulları rent richting de bal. Sahipataoğulları passt de bal in één keer door. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn rent richting de bal. Bostyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 2:0

4e minuut.
Klungelig pakt Şanlı de bal. Kulička onderschept slim de pass. Kulička passt de bal in één keer door. Bostyn heeft problemen om de bal te vangen. Bostyn schiet op doel. Asya bokst de bal weg.

6e minuut.
Sahipataoğulları geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuấn Khải met de inworp. Kulička is nu in balbezit. Kulička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Çevik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Khải speelt de bal door. Kulička heeft problemen om de bal te vangen. Kulička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 3:0

9e minuut.
Kurttekin met een snelle inworp. Kızılkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılkaya probeert naar een medespeler te passen. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Khải geeft een hoge lob. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kızılkaya is nu in balbezit. Tuấn Khải onderschept slim de pass. Tuấn Khải passt de bal met de wreef. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sahipataoğulları de bal. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička schiet op doel. Asya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 4:0

20e minuut.
Quassi is nu in balbezit. Met opzet legt Kasap zijn tegenspeler op de grond. Quassi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soare zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tuấn Khải zal de hoekschop nemen. Bostyn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 5:0

22e minuut.
Devecioğlu kopt de bal weg. Kutlay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn draait met de bal, schiet en ... Asya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 6:0

23e minuut.
Şanlı heeft problemen om de bal te vangen. Şanlı probeert naar een medespeler te passen. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička verovert de bal door een tackle van achteren. Kulička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 7:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuấn Khải met een snelle inworp. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Kaplan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 8:0

35e minuut.
Bostyn kopt de bal weg. Sahipataoğulları geeft een lange en hoge pass. Mateja kopt de bal weg. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kutlay de bal. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn draait met de bal, schiet en ... Asya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soare zal de hoekschop nemen. Bostyn krijgt zijn hoofd ertegen. Asya bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Bostyn speelt de bal door. Kızılkaya heeft problemen om de bal te vangen. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 9:0

45e minuut.
Şanlı is nu in balbezit. Şanlı passt de bal zonder na te denken. Sahipataoğulları is nu in balbezit. Bostyn verovert de bal door een tackle van achteren. Bostyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 22%, arz-ı Rum 78%.
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 10:0

47e minuut.
Bostyn draait met de bal, schiet en ... Asya met een sublieme pass. Kızılkaya kopt de bal weg. Tuấn Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bostyn geeft een hoge lob. Kızılkaya probeert naar een medespeler te passen. Kutlay heeft problemen om de bal te vangen. Bostyn rent richting de bal. Bostyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kutlay de bal. Bostyn rent richting de bal. Bostyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 11:0

57e minuut.
Mateja met een sublieme pass. Quassi rent richting de bal. Kızılkaya begaat een overtreding. Quassi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quassi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kaplan met een sublieme pass. Kızılkaya is nu in balbezit. Kızılkaya probeert naar een medespeler te passen. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Quassi de bal. Quassi passt de bal in één keer door. Soare is nu in balbezit. Soare geeft de bal voor. Kulička kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 12:0

64e minuut.
Mateja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateja geeft de bal voor. Kasap probeert de bal aan de voet te houden. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Soare met de inworp. Bostyn rent richting de bal. Kaplan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bostyn raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bostyn neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải geeft een hoge lob. Bostyn rent richting de bal. Bostyn schiet op doel. Asya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 13:0

76e minuut.
Klungelig pakt Şanlı de bal. Şanlı speelt de bal door. Kızılkaya kan de bal niet met de borst controleren. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tuấn Khải probeert naar een medespeler te passen. Quassi rent richting de bal. Kızılkaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kızılkaya krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Bostyn kopt de bal weg. Tuấn Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải speelt de bal door. Daar is Kulička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Asya trapt de bal weg. Mateja kopt de bal weg. Bostyn rent richting de bal. Bostyn draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Kurttekin rent richting de bal. Kurttekin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kulička de bal onder controle te krijgen. Bostyn rent richting de bal. Bostyn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 15%, arz-ı Rum 85%.
efsane_geridöndü - arz-ı Rum 13:0