Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackfellas ALTAY 1914
Normal Tactiek ALTAY
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 46.2
weak Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen solid


8e minuut.
Susuz rent richting de bal. Jajalo verovert de bal door een tackle van achteren. Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piruşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav passt de bal zonder na te denken. Çelikbilek heeft problemen om de bal te vangen. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Süleymanoğlu bokst de bal weg.

12e minuut.
Başaransoy met een sublieme pass. Daar is Valentényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentényi speelt de bal door. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca schiet op doel. Süleymanoğlu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Jenzis rent richting de bal. Jenzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - ALTAY 1914 0:1

20e minuut.
Jajalo is nu in balbezit. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Valentényi is nu in balbezit. Valentényi passt de bal in één keer door. Jenzis rent richting de bal. Bohuslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuslav schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - ALTAY 1914 0:2

26e minuut.
Şamiloğlu is nu in balbezit. Jenzis onderschept slim de pass. Jenzis speelt de bal door. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - ALTAY 1914 0:3

26e minuut.
Tan rent richting de bal. Tan probeert naar een medespeler te passen. Susuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca onderschept slim de pass. Piruşca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Susuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo onderschept slim de pass. Jajalo geeft een hoge lob. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Süleymanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Çelikbilek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - ALTAY 1914 0:4

35e minuut.
Süleymanoğlu trapt de bal weg van het doel. Gökalp kopt de bal weg. Piruşca met een sublieme pass. Jenzis rent richting de bal. Jenzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - ALTAY 1914 0:5

37e minuut.
Daar is Balcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenzis onderschept slim de pass. Jenzis speelt de bal door. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Valentényi met de inworp. Jajalo is nu in balbezit. Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Bohuslav is nu in balbezit. Bohuslav probeert naar een medespeler te passen. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. Başaransoy probeert de bal aan de voet te houden. Süleymanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackfellas 81%, ALTAY 1914 19%.
Blackfellas - ALTAY 1914 0:5

50e minuut.
Valentényi speelt de bal door. Susuz heeft problemen om de bal te vangen. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Süleymanoğlu trapt de bal weg. Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav geeft de bal voor. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. Süleymanoğlu bokst de bal weg. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - ALTAY 1914 0:6

57e minuut.
Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Jenzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis rent richting de bal. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Süleymanoğlu trapt de bal weg. Daar is Valentényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentényi speelt de bal door. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - ALTAY 1914 0:7

67e minuut.
Klungelig pakt Susuz de bal. Valentényi is nu in balbezit. Valentényi met een sublieme pass. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Süleymanoğlu met een harde bal richting middenveld. Valentényi rent richting de bal. Valentényi geeft de bal voor. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - ALTAY 1914 0:8

70e minuut.
Piruşca onderschept slim de pass. Jenzis rent richting de bal. Piruşca is nu in balbezit. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Valentényi probeert naar een medespeler te passen. Jenzis is nu in balbezit. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis rent richting de bal. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - ALTAY 1914 0:9

74e minuut.
Jenzis is nu in balbezit. Jenzis passt de bal in één keer door. Daar is Bohuslav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohuslav geeft de bal voor. Piruşca krijgt zijn hoofd ertegen. Süleymanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piruşca is nu in balbezit. Paal!

75e minuut.
Susuz heeft problemen om de bal te vangen. Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo passt de bal in één keer door. Daar is Jenzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - ALTAY 1914 0:10

79e minuut.
Manaflı geeft de bal voor. Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo speelt de bal door. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca passt de bal met de wreef. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - ALTAY 1914 0:11

82e minuut.
Süleymanoğlu trapt de bal weg van het doel. Inworp. Valentényi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Jenzis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Jajalo de bal. Valentényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentényi passt de bal zonder na te denken. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - ALTAY 1914 0:12

85e minuut.
Bohuslav passt de bal zonder na te denken. Valentényi is nu in balbezit. Susuz is nu in balbezit. Valentényi verovert de bal door een tackle van achteren. Valentényi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackfellas 78%, ALTAY 1914 22%.
Blackfellas - ALTAY 1914 0:12