Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY 1914 Blackfellas
ALTAY Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 22.7
good Schieten weak
average Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis passt de bal in één keer door. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Akasoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 1:0

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bohuslav met de inworp. Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo geeft de bal voor. Piruşca springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Çelikbilek rent richting de bal. Çelikbilek passt de bal met de wreef. Jenzis rent richting de bal. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 2:0

11e minuut.
Piruşca kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Başaransoy de bal onder controle te krijgen. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Akasoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 3:0

14e minuut.
Jajalo onderschept slim de pass. Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Piruşca is nu in balbezit. Jenzis rent richting de bal. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bohuslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuslav geeft de bal voor. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel. Akasoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 4:0

21e minuut.
Şamiloğlu met een sublieme pass. Adal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis verovert de bal door een tackle van achteren. Jenzis geeft een hoge lob. Piruşca springt en kopt de bal. Akasoy bokst de bal weg. Jenzis rent richting de bal. Başaransoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Başaransoy krijgt een gele kaart. Jenzis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jenzis neemt zijn aanloop. Akasoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 5:0

25e minuut.
Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Danoušek geeft een lange en hoge pass. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Valentényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentényi passt de bal zonder na te denken. Jenzis heeft problemen om de bal te vangen. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 6:0

31e minuut.
Susuz rent richting de bal. Susuz passt de bal in één keer door. Şamiloğlu is nu in balbezit. Jenzis onderschept slim de pass. Jenzis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Valentényi is nu in balbezit. Valentényi speelt de bal door. Jenzis rent richting de bal. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Akasoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Mallek probeert naar een medespeler te passen. Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Çelikbilek de bal. Piruşca onderschept slim de pass. Piruşca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 7:0

44e minuut.
Adal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaflı speelt de bal door. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis schiet op doel. Çelikbilek probeert de bal aan de voet te houden. Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 20%, Blackfellas 80%.
ALTAY 1914 - Blackfellas 8:0

48e minuut.
Bohuslav is nu in balbezit. Bohuslav probeert naar een medespeler te passen. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Piruşca probeert de bal met de borst te controleren. Piruşca schiet op doel. Akasoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Başaransoy de bal. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 9:0

53e minuut.
Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav speelt de bal door. Piruşca rent richting de bal. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Akasoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 10:0

56e minuut.
Jajalo verovert de bal door een tackle van achteren. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis schiet op doel. Akasoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jajalo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jenzis de bal. Jenzis passt de bal met de wreef. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Şamiloğlu rent richting de bal. Jenzis onderschept slim de pass. Jenzis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Akasoy met een harde bal richting middenveld. Valentényi is nu in balbezit. Valentényi geeft een lange en hoge pass. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Jajalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jajalo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jenzis de bal. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Akasoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 11:0

63e minuut.
Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökalp speelt de bal door. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Akasoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 12:0

64e minuut.
Bohuslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuslav geeft de bal voor. Jenzis kopt de bal weg. Piruşca rent richting de bal. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 13:0

68e minuut.
Valentényi is nu in balbezit. Turunç schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valentényi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jajalo met een snel genomen vrije trap. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca passt de bal met de wreef. Jenzis rent richting de bal. Jenzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 14:0

77e minuut.
Bohuslav speelt de bal door. Klungelig pakt Jenzis de bal. Başaransoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jenzis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jenzis neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - Blackfellas 15:0

79e minuut.
Valentényi rent richting de bal. Valentényi geeft een lange en hoge pass. Jenzis rent richting de bal. Jenzis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Manaflı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo passt de bal met de wreef. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 21%, Blackfellas 79%.
ALTAY 1914 - Blackfellas 15:0