Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aysima Köprüspor
Fv+3 Tactiek 4--4--2
38% Balbezit 62%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
35.5 gemiddelde waardering 49
excellent Schieten very good
weak Passen solid
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Bednarski geeft een lange en hoge pass. Sejranić is nu in balbezit. Sejranić met een sublieme pass. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Arévalo geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Uneken. Goede buitenspelval van de verdediging. Certowicz neemt vlug de vrije trap. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Köprüspor 1:0

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jackman zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Ezel de bal. Uzak rent richting de bal. Uzak draait met de bal, schiet en ... Chodakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Köprüspor 2:0

21e minuut.
López is nu in balbezit. Jackman speelt de bal door. Bugajski rent richting de bal. Bugajski schiet op doel. Chodakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Köprüspor 3:0

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Kononowicz de bal onder controle te krijgen. Uneken is nu in balbezit. Uneken passt de bal zonder na te denken. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Köprüspor 3:1

25e minuut.
Trâmbiţaş speelt de bal door. Bednarski rent richting de bal. Kyriazis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Jukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Köprüspor 3:2

26e minuut.
Bugajski speelt de bal door. Daar is Uzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uneken krijgt een gele kaart. Uzak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chevereşan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bugajski rent richting de bal. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo geeft de bal voor. Kononowicz kopt de bal weg. Uneken is nu in balbezit. Uneken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Kononowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kononowicz geeft een lange en hoge pass. Szczypkowski kopt de bal weg. Uneken is nu in balbezit. Uneken schiet op doel. Jukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chevereşan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kononowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ashcroft geeft een lange en hoge pass. Uneken rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aysima - Köprüspor 3:3

43e minuut.
Kononowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kononowicz geeft een hoge lob. Daar is Szczypkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ... Jukić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aysima 47%, Köprüspor 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aysima - Köprüspor 3:3

50e minuut.
Inworp. Szczypkowski met een snelle inworp. López is nu in balbezit. Jackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackman geeft een hoge lob. Chodakiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Köprüspor 4:3

53e minuut.
Wnęk is nu in balbezit. Kostkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kostkiewicz geeft een lange en hoge pass. Uneken is nu in balbezit. Uneken draait met de bal, schiet en ... Jukić bokst de bal weg.

54e minuut.
Klungelig pakt Bednarski de bal. Ashcroft is nu in balbezit. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sejranić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Uneken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uneken schiet op doel. Jukić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aysima - Köprüspor 4:4

59e minuut.
Sejranić geeft een lange en hoge pass. Arévalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft geeft een lange en hoge pass. Jukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buitenspel voor Uneken. Goede buitenspelval van de verdediging. Jukić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wnęk kopt de bal weg. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kyriazis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Certowicz de bal. Bednarski rent richting de bal. Bednarski geeft een lange en hoge pass. Ashcroft kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Sejranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejranić passt de bal zonder na te denken. Bugajski rent richting de bal. Uzak is nu in balbezit. Uzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bednarski neemt vlug de vrije trap. Bugajski rent richting de bal. Bugajski probeert naar een medespeler te passen. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Köprüspor 5:4

89e minuut.
Lucena met een sublieme pass. Sejranić met een sublieme pass. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Jukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aysima - Köprüspor 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aysima 55%, Köprüspor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aysima - Köprüspor 5:5