Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galata_saray sirocco
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 42.3
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Klungelig pakt Dojaś de bal. Yekpar is nu in balbezit. Met opzet legt Dojaś zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dojaś naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Yekpar heeft problemen om de bal te vangen. Boguš rent richting de bal. Boguš passt de bal in één keer door. Micheli is nu in balbezit. Micheli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Micheli is nu in balbezit. Micheli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - sirocco 0:1

7e minuut.
Micheli met een sublieme pass. Klungelig pakt Mamadou Samb de bal. Mamadou Samb geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Veropoulos de bal. Veropoulos haalt uit met een fantastische trap. Dalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - sirocco 0:2

11e minuut.
Veropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Akat verovert de bal door een tackle van achteren. Akat met een sublieme pass. Micheli rent richting de bal. Micheli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - sirocco 0:3

13e minuut.
Bedir bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Micheli passt de bal met de wreef. Boguš rent richting de bal. Boguš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - sirocco 0:4

14e minuut.
Yolalan probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boever met een snelle inworp. Veropoulos rent richting de bal. Veropoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Akat is nu in balbezit. Veropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Veropoulos passt de bal in één keer door. Micheli is nu in balbezit. Micheli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Veropoulos kopt de bal weg. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpar maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yekpar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Linka kopt de bal weg. Daar is Veropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veropoulos probeert naar een medespeler te passen. Mamadou Samb heeft problemen om de bal te vangen. Mamadou Samb geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš passt de bal zonder na te denken. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - sirocco 0:5

20e minuut.
Akay heeft problemen om de bal te vangen. Akal is nu in balbezit. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš is nu in balbezit. Boguš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Boever kopt de bal weg. Boguš is nu in balbezit. Boguš geeft een lange en hoge pass. Veropoulos heeft problemen om de bal te vangen. Veropoulos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - sirocco 0:6

23e minuut.
Veropoulos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boguš de bal. Boguš passt de bal zonder na te denken. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mamadou Samb speelt de bal door. Klungelig pakt Micheli de bal. Micheli probeert naar een medespeler te passen. Boguš is nu in balbezit. Boguš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mamadou Samb kopt de bal weg. Micheli is nu in balbezit. Micheli speelt de bal door. Boguš is nu in balbezit. Boguš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - sirocco 0:7

26e minuut.
Turgut rent richting de bal. Turgut passt de bal met de wreef. Akat bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Micheli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klungelig pakt Boguš de bal. Boguš passt de bal in één keer door. Micheli is nu in balbezit. Micheli haalt uit met een fantastische trap. Dalan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Veropoulos met een sublieme pass. Micheli is nu in balbezit. Eksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Micheli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - sirocco 0:8

35e minuut.
Veropoulos passt de bal met de wreef. Eksen rent richting de bal. Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Micheli de bal. Micheli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Grecu geeft een lange en hoge pass. Boguš rent richting de bal. Boguš passt de bal zonder na te denken. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - sirocco 0:9

43e minuut.
Demirökçe probeert naar een medespeler te passen. Akay is nu in balbezit. Akay geeft een lange en hoge pass. Turgut bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galata_saray 85%, sirocco 15%.
Galata_saray - sirocco 0:9

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalan met een harde bal richting middenveld. Boever kopt de bal weg. Boguš rent richting de bal. Boguš geeft een hoge lob. Dalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Micheli rent richting de bal. Micheli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - sirocco 0:10

60e minuut.
Boguš schiet op doel. Bolatlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Linka speelt de bal door. Veropoulos controleert de bal met de borst. Veropoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yolalan passt de bal zonder na te denken. Lewenhaupt probeert naar een medespeler te passen. Mamadou Samb met een sublieme pass. Micheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Micheli passt de bal zonder na te denken. Veropoulos is nu in balbezit. Veropoulos passt de bal met de wreef. Boguš rent richting de bal. Boguš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalan trapt de bal weg van het doel. Boever kopt de bal weg. Boguš rent richting de bal. Boguš draait met de bal, schiet en ... Dalan bokst de bal weg.

73e minuut.
Micheli heeft problemen om de bal te vangen. Micheli passt de bal zonder na te denken. Akat is nu in balbezit. Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Micheli draait met de bal, schiet en ... Dalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boguš is nu in balbezit. Boguš draait met de bal, schiet en ... Dalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galata_saray - sirocco 0:11

80e minuut.
Boever kopt de bal weg. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš passt de bal in één keer door. Boţan geeft een lange en hoge pass. Micheli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Grecu rent richting de bal. Mamadou Samb met een sublieme pass. Micheli probeert naar een medespeler te passen. Boguš heeft problemen om de bal te vangen. Boguš draait met de bal, schiet en ... Dalan bokst de bal weg. Micheli heeft problemen om de bal te vangen. Boguš rent richting de bal. Boguš schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Micheli met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bolatlı de bal onder controle te krijgen. Boguš rent richting de bal. Boguš draait met de bal, schiet en ... Dalan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bolatlı geeft een hoge lob. Inworp. Boguš met de inworp. Boever bereikt de bal nog maar net als eerste. Boever geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galata_saray 82%, sirocco 18%.
Galata_saray - sirocco 0:11