Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY 1914 arz-ı Rum
ALTAY Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 16.6
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca rent richting de bal. Tutar begaat een overtreding. Tutar krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis passt de bal zonder na te denken. Daar is Piruşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca schiet op doel. Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

4e minuut.
Bohuslav geeft een hoge lob. Kurttekin is nu in balbezit. Jenzis begaat een overtreding. Jenzis krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Daar is Kızılkaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca passt de bal zonder na te denken. Jenzis rent richting de bal. Jenzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - arz-ı Rum 1:0

9e minuut.
Jajalo met een sublieme pass. Tutar rent richting de bal. Tutar passt de bal in één keer door. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Valentényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentényi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Devecioğlu de bal. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis schiet op doel. Paal! Jenzis rent richting de bal. Jenzis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kızılkaya geeft de bal voor. Valentényi is nu in balbezit. Met opzet legt Kaplan zijn tegenspeler op de grond. Kaplan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Valentényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentényi geeft de bal voor. Jenzis kopt de bal weg. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo onderschept slim de pass. Jajalo passt de bal zonder na te denken. Piruşca rent richting de bal. Piruşca schiet op doel. Asya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jenzis rent richting de bal. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kurttekin passt de bal zonder na te denken. Çevik is nu in balbezit. Valentényi maakt een afschuwelijke overtreding. Valentényi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Piruşca kopt de bal weg. Valentényi kan de bal niet met de borst controleren. Valentényi geeft een hoge lob. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piruşca passt de bal zonder na te denken. Jajalo is nu in balbezit. Jajalo passt de bal zonder na te denken. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - arz-ı Rum 2:0

37e minuut.
Şanlı speelt de bal door. Daar is Tutar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca rent richting de bal. Daar is Piruşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Valentényi met een sublieme pass. Jajalo is nu in balbezit. Jajalo met een sublieme pass. Jenzis rent richting de bal. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Asya trapt de bal weg. Valentényi kopt de bal weg. Devecioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 17%, arz-ı Rum 83%.
ALTAY 1914 - arz-ı Rum 2:0

53e minuut.
Jenzis kopt de bal weg. Valentényi heeft problemen om de bal te vangen. Valentényi met een sublieme pass. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - arz-ı Rum 3:0

57e minuut.
Bohuslav passt de bal met de wreef. Jajalo geeft de bal voor. Piruşca rent richting de bal. Jenzis rent richting de bal. Jenzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - arz-ı Rum 4:0

70e minuut.
Sahipataoğulları is nu in balbezit. Jenzis onderschept slim de pass. Kutlay is nu in balbezit. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - arz-ı Rum 5:0

71e minuut.
Bohuslav passt de bal zonder na te denken. Jajalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Jenzis rent richting de bal. Jenzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - arz-ı Rum 6:0

72e minuut.
Tutar speelt de bal door. Şanlı heeft problemen om de bal te vangen. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahipataoğulları is nu in balbezit. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Piruşca de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Kutlay kan de bal niet met de borst controleren. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kızılkaya geeft een hoge lob. Kurttekin controleert de bal met de borst. Valentényi geeft een lange en hoge pass. Jenzis rent richting de bal. Jenzis schiet op doel. Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Manaflı is nu in balbezit. Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Jenzis kopt de bal weg. Piruşca rent richting de bal. Piruşca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jajalo kopt de bal weg. Devecioğlu met een sublieme pass. Yıldıran rent richting de bal. Jenzis rent richting de bal. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Jajalo geeft een hoge lob. Kurttekin kopt de bal weg. Valentényi speelt de bal door. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY 1914 - arz-ı Rum 7:0

88e minuut.
Valentényi onderschept slim de pass. Valentényi geeft de bal voor. Bohuslav kopt de bal weg. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 1914 12%, arz-ı Rum 88%.
ALTAY 1914 - arz-ı Rum 7:0