Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arz-ı Rum ALTAY 1914
Normal Tactiek ALTAY
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Jajalo rent richting de bal. Jajalo geeft de bal voor. Piruşca rent richting de bal. Piruşca schiet op doel. Asya probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Tutar is nu in balbezit. Bohuslav verovert de bal door een tackle van achteren. Bohuslav passt de bal zonder na te denken. Jenzis rent richting de bal. Jenzis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Valentényi met de inworp. Jajalo is nu in balbezit. Jajalo geeft een lange en hoge pass. Jenzis rent richting de bal. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - ALTAY 1914 0:1

8e minuut.
Santander geeft een hoge lob. Jenzis kopt de bal weg. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Sahipataoğulları rent richting de bal. Jenzis verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Sahipataoğulları, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kutlay kopt de bal weg. Klungelig pakt Bohuslav de bal. Kaplan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bohuslav raakt geblesseerd tijdens het duel. Jajalo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jenzis kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jajalo speelt de bal door. Valentényi geeft de bal voor. Jenzis kopt de bal weg. Piruşca rent richting de bal. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Jajalo is nu in balbezit. Jajalo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kaplan de bal. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kutlay probeert naar een medespeler te passen. Devecioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Valentényi passt de bal met de wreef. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca passt de bal zonder na te denken. Jenzis rent richting de bal. Jenzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - ALTAY 1914 0:2

24e minuut.
Sahipataoğulları geeft de bal voor. Inworp. Valentényi met de inworp. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Asya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jenzis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - ALTAY 1914 0:3

29e minuut.
Valentényi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bohuslav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohuslav speelt de bal door. Jenzis rent richting de bal. Jenzis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - ALTAY 1914 0:4

33e minuut.
Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentényi onderschept slim de pass. Valentényi geeft een lange en hoge pass. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tutar probeert de bal met de borst te controleren. Jajalo is nu in balbezit. Jajalo passt de bal met de wreef. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jajalo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valentényi de bal. Valentényi passt de bal in één keer door. Piruşca rent richting de bal. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Valentényi probeert de bal met de borst te controleren. Valentényi geeft de bal voor. Kızılkaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Asya met een sublieme pass. Valentényi kopt de bal weg. Tutar heeft problemen om de bal te vangen. Bohuslav geeft een hoge lob. Piruşca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - ALTAY 1914 0:5

44e minuut.
Şanlı met een sublieme pass. Tutar rent richting de bal. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arz-ı Rum 87%, ALTAY 1914 13%.
arz-ı Rum - ALTAY 1914 0:5

49e minuut.
Valentényi probeert naar een medespeler te passen. Sahipataoğulları speelt de bal door. Jajalo speelt de bal door. Daar is Bohuslav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohuslav geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bohuslav is nu in balbezit. Bohuslav geeft een hoge lob. Sahipataoğulları heeft problemen om de bal te vangen. Piruşca rent richting de bal. Piruşca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kutlay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - ALTAY 1914 0:6

59e minuut.
Bohuslav met de inworp. Jajalo is nu in balbezit. Jajalo passt de bal zonder na te denken. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sahipataoğulları heeft problemen om de bal te vangen. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca geeft een lange en hoge pass. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis schiet op doel. Asya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca speelt de bal door. Jenzis rent richting de bal. Jenzis draait met de bal, schiet en ... Asya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piruşca rent richting de bal. Piruşca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - ALTAY 1914 0:7

65e minuut.
Şanlı met een sublieme pass. Daar is Tutar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutar met een sublieme pass. Piruşca rent richting de bal. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Asya bokst de bal weg.

67e minuut.
Valentényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentényi geeft een lange en hoge pass. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - ALTAY 1914 0:8

69e minuut.
Bohuslav rent richting de bal. Bohuslav geeft een lange en hoge pass. Piruşca kopt de bal weg. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Manaflı is nu in balbezit. Manaflı geeft de bal voor. Valentényi kopt de bal weg. Jenzis controleert de bal met de borst. Jenzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - ALTAY 1914 0:9

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Kızılkaya de bal onder controle te krijgen. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Asya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Doeltrap. Sahipataoğulları met een harde bal richting middenveld. Valentényi kopt de bal weg. Valentényi is nu in balbezit. Valentényi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Sahipataoğulları geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valentényi met de inworp. Jajalo is nu in balbezit. Jajalo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Valentényi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valentényi geeft de bal voor. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Asya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Valentényi geeft een lange en hoge pass. Jenzis kopt de bal weg. Sahipataoğulları is nu in balbezit. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Asya trapt de bal weg van het doel. Bohuslav kopt de bal weg. Jajalo geeft de bal voor. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arz-ı Rum 78%, ALTAY 1914 22%.
arz-ı Rum - ALTAY 1914 0:9