Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efsane_geridöndü Blackfellas
bilal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 22.1
excellent Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Soare passt de bal zonder na te denken. Susuz is nu in balbezit. Quassi verovert de bal door een tackle van achteren. Quassi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Çelikbilek de bal. Bostyn rent richting de bal. Bostyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kahramantürk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soare met een snelle inworp. Bostyn rent richting de bal. Bostyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gökalp geeft de bal voor. Inworp. Tuấn Khải met de inworp. Kulička probeert de bal met de borst te controleren. Kulička schiet op doel. Akasoy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 1:0

10e minuut.
Bostyn is nu in balbezit. Bostyn schiet op doel. Başaransoy probeert de bal aan de voet te houden. Soare geeft de bal voor. Kulička krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Akasoy probeert naar een medespeler te passen. Quassi kopt de bal weg. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička draait met de bal, schiet en ... Çelikbilek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Soare onderschept slim de pass. Soare geeft een hoge lob. Kulička kopt de bal weg. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 2:0

15e minuut.
Bostyn speelt de bal door. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi draait met de bal, schiet en ... Susuz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 3:0

18e minuut.
Kahramantürk trapt de bal weg van het doel. Quassi kopt de bal weg. Gökalp probeert de bal aan de voet te houden. Kulička rent richting de bal. Kulička draait met de bal, schiet en ... Akasoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Başaransoy de bal. Bostyn rent richting de bal. Bostyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 4:0

22e minuut.
Delibašić is nu in balbezit. Delibašić geeft de bal voor. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička is nu in balbezit. Kulička schiet op doel. Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Mateja kopt de bal weg. Soare probeert naar een medespeler te passen. Bostyn rent richting de bal. Bostyn schiet op doel. Akasoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 5:0

25e minuut.
Tuấn Khải onderschept slim de pass. Tuấn Khải geeft een lange en hoge pass. Başaransoy heeft problemen om de bal te vangen. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn schiet op doel. Akasoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çelikbilek bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek geeft een lange en hoge pass. Şamiloğlu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi geeft een hoge lob. Şamiloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soare neemt de hoekschop. Kulička springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 6:0

30e minuut.
Balcı met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quassi rent richting de bal. Quassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 7:0

33e minuut.
Kulička rent richting de bal. Susuz rent richting de bal. Kulička tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulička krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Şamiloğlu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quassi controleert de bal met de borst. Quassi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Soare speelt de bal door. Klungelig pakt Quassi de bal. Quassi speelt de bal door. Bostyn heeft problemen om de bal te vangen. Bostyn draait met de bal, schiet en ... Akasoy bokst de bal weg.

41e minuut.
Klungelig pakt Çelikbilek de bal. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quassi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quassi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Akasoy trapt de bal weg van het doel. Tuấn Khải probeert naar een medespeler te passen. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 13%, Blackfellas 87%.
efsane_geridöndü - Blackfellas 7:0

47e minuut.
Gökalp geeft een hoge lob. Wójcik kopt de bal weg. Soare geeft de bal voor. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel. Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn draait met de bal, schiet en ... Akasoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 8:0

48e minuut.
Balcı speelt de bal door. Kahramantürk met een sublieme pass. Çelikbilek heeft problemen om de bal te vangen. Bostyn rent richting de bal. Bostyn draait met de bal, schiet en ... Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 9:0

49e minuut.
Balcı heeft problemen om de bal te vangen. Susuz is nu in balbezit. Kulička verovert de bal door een tackle van achteren. Bostyn rent richting de bal. Bostyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Susuz kopt de bal weg. Klungelig pakt Mateja de bal. Mateja speelt de bal door. Quassi is nu in balbezit. Quassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 10:0

57e minuut.
Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải passt de bal in één keer door. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn schiet op doel. Akasoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 11:0

59e minuut.
Mateja met een snelle inworp. Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bostyn de bal. Bostyn draait met de bal, schiet en ... Akasoy bokst de bal weg. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 12:0

63e minuut.
Akasoy met een sublieme pass. Tuấn Khải kopt de bal weg. Daar is Kulička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quassi is nu in balbezit. Quassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bostyn passt de bal zonder na te denken. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare geeft de bal voor. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gökalp passt de bal zonder na te denken. Turunç is nu in balbezit. Turunç passt de bal in één keer door. Bostyn rent richting de bal. Bostyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - Blackfellas 13:0

87e minuut.
Gökalp probeert naar een medespeler te passen. Turunç is nu in balbezit. Tuấn Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Kulička is nu in balbezit. Kulička schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 19%, Blackfellas 81%.
efsane_geridöndü - Blackfellas 13:0