Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackfellas efsane_geridöndü
Normal Tactiek bilal
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.9 gemiddelde waardering 44.1
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Quassi rent richting de bal. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn passt de bal in één keer door. Kulička is nu in balbezit. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - efsane_geridöndü 0:1

4e minuut.
Susuz rent richting de bal. Quassi verovert de bal door een tackle van achteren. Quassi passt de bal in één keer door. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mateja passt de bal in één keer door. Susuz rent richting de bal. Susuz met een sublieme pass. Bostyn heeft problemen om de bal te vangen. Bostyn haalt uit met een fantastische trap. Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Tuấn Khải passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Soare de bal. Soare met een sublieme pass. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - efsane_geridöndü 0:2

15e minuut.
Turunç rent richting de bal. Mateja onderschept slim de pass. Mateja probeert naar een medespeler te passen. Kulička rent richting de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Quassi rent richting de bal. Quassi probeert naar een medespeler te passen. Bostyn rent richting de bal. Bostyn schiet op doel. Akasoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Doeltrap. Akasoy trapt de bal weg van het doel. Quassi kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulička de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Soare heeft problemen om de bal te vangen. Şamiloğlu speelt de bal door. Tan is nu in balbezit. Mateja verovert de bal door een tackle van achteren. Mateja geeft een lange en hoge pass. Akasoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Susuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi verovert de bal door een tackle van achteren. Kulička rent richting de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - efsane_geridöndü 0:3

25e minuut.
Doeltrap. Akasoy met een harde bal richting middenveld. Gökalp kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulička de bal. Kulička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Şamiloğlu passt de bal zonder na te denken. Soare is nu in balbezit. Soare passt de bal in één keer door. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Akasoy trapt de bal weg. Mateja is nu in balbezit. Mateja passt de bal met de wreef. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mateja rent richting de bal. Mateja geeft een lange en hoge pass. Çelikbilek kan de bal niet met de borst controleren. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička schiet op doel. Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - efsane_geridöndü 0:4

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Susuz de bal onder controle te krijgen. Soare met een sublieme pass. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn haalt uit met een fantastische trap. Başaransoy probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackfellas 74%, efsane_geridöndü 26%.
Blackfellas - efsane_geridöndü 0:4

49e minuut.
Soare met een sublieme pass. Bostyn is nu in balbezit. Başaransoy begaat een overtreding. Bostyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Soare neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Susuz rent richting de bal. Quassi onderschept slim de pass. Quassi geeft de bal voor. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çelikbilek bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek geeft een hoge lob. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare passt de bal in één keer door. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Soare neemt de hoekschop. Klungelig pakt Kulička de bal. Çelikbilek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička onderschept slim de pass. Kulička draait met de bal, schiet en ... Akasoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bostyn draait met de bal, schiet en ... Başaransoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi draait met de bal, schiet en ... Susuz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Akasoy maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Quassi probeert de bal met de borst te controleren. Quassi met een sublieme pass. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - efsane_geridöndü 0:5

58e minuut.
Delibašić onderschept slim de pass. Delibašić geeft een lange en hoge pass. Daar is Çelikbilek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn haalt uit met een fantastische trap. Akasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička verovert de bal door een tackle van achteren. Kulička geeft een lange en hoge pass. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kulička springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Balcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateja onderschept slim de pass. Mateja geeft de bal voor. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn schiet op doel. Akasoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - efsane_geridöndü 0:6

68e minuut.
Akasoy trapt de bal weg. Mateja met een sublieme pass. Tuấn Khải probeert naar een medespeler te passen. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn draait met de bal, schiet en ... Akasoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - efsane_geridöndü 0:7

70e minuut.
Gökalp passt de bal zonder na te denken. Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải met een sublieme pass. Klungelig pakt Bostyn de bal. Bostyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tuấn Khải passt de bal in één keer door. Soare geeft een hoge lob. Kulička heeft problemen om de bal te vangen. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - efsane_geridöndü 0:8

74e minuut.
Tuấn Khải zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quassi is nu in balbezit. Susuz begaat een overtreding. Quassi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quassi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Şamiloğlu geeft een lange en hoge pass. Delibašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Delibašić passt de bal in één keer door. Bostyn rent richting de bal. Bostyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Quassi rent richting de bal. Quassi passt de bal zonder na te denken. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn schiet op doel. Akasoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - efsane_geridöndü 0:9

85e minuut.
Başaransoy geeft een hoge lob. Inworp. Tuấn Khải met de inworp. Quassi rent richting de bal. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn haalt uit met een fantastische trap. Akasoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackfellas - efsane_geridöndü 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackfellas 76%, efsane_geridöndü 24%.
Blackfellas - efsane_geridöndü 0:10