Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dashka nattapong111za
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Thamboowasha probeert naar een medespeler te passen. Saithong heeft problemen om de bal te vangen. Peerakrit schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peerakrit krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Thalae is nu in balbezit. Thalae passt de bal zonder na te denken. Hu speelt de bal door. Nimnuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimnuan schiet op doel. Boonsanong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Boonsanong met een sublieme pass. Tomo Chan heeft problemen om de bal te vangen. Onpakddee is nu in balbezit. Onpakddee draait met de bal, schiet en ... Boonsanong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dashka - nattapong111za 0:1

30e minuut.
Thamboowasha rent richting de bal. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee speelt de bal door. Paal!

32e minuut.
Shin-Wa met een snelle inworp. Tuntitanasup is nu in balbezit. Tuntitanasup probeert naar een medespeler te passen. Saithong is nu in balbezit. Saithong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dashka - nattapong111za 1:1

37e minuut.
Hu met een sublieme pass. Thalae bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalae speelt de bal door. Nimnuan is nu in balbezit. Nimnuan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dashka 58%, nattapong111za 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dashka - nattapong111za 1:1

68e minuut.
Onpakddee speelt de bal door. Peerakrit rent richting de bal. Tuntitanasup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuntitanasup krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dashka 43%, nattapong111za 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dashka - nattapong111za 1:1