Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wut SudSud
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Seangsen met de inworp. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee draait met de bal, schiet en ... Deyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyong geeft een lange en hoge pass. Paal! Khampeeranon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ching-Tien bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching-Tien schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wut - SudSud 0:1

16e minuut.
Deyong met een sublieme pass. Beihong is nu in balbezit. Beihong geeft de bal voor. Ching-Tien rent richting de bal. Ching-Tien schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wut - SudSud 0:2

25e minuut.
Khampeeranon geeft een lange en hoge pass. Prasertsri is nu in balbezit. Prasertsri passt de bal zonder na te denken. Ching-Tien is nu in balbezit. Ching-Tien schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wut - SudSud 0:3

26e minuut.
Anuia met een sublieme pass. Manatyothin is nu in balbezit. Manatyothin geeft de bal voor. Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Yun probeert naar een medespeler te passen. Philailekha is nu in balbezit. Philailekha geeft een hoge lob. Saithai is nu in balbezit. Saithai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut 67%, SudSud 33%.
wut - SudSud 0:3

68e minuut.
Manatyothin met de inworp. Phumsukho bereikt de bal nog maar net als eerste. Beihong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Phumsukho raakt geblesseerd tijdens het duel. Phumsukho legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
wut - SudSud 1:3

69e minuut.
Manatyothin is nu in balbezit. Manatyothin passt de bal zonder na te denken. Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai haalt uit met een fantastische trap. Angkulawattanachai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

72e minuut.
Khampeeranon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Phumsukho de bal. Anuia is nu in balbezit. Anuia passt de bal zonder na te denken. Manatyothin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Phumsukho rent richting de bal. Phumsukho met een sublieme pass. Panturarranasriyothin probeert de bal aan de voet te houden. Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut 58%, SudSud 42%.
wut - SudSud 1:3
wut