Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ทวัชชัย samala fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Thunyasiri kopt de bal weg. Daar is Kitti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boonsanong rent richting de bal. Boonsanong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Sae-Tung is nu in balbezit. Sae-Tung passt de bal met de wreef. Khampeeranon is nu in balbezit. Khampeeranon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ทวัชชัย - samala fc 0:1

45e minuut.
Che Ho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dakang met een snelle inworp. Boonsanong bereikt de bal nog maar net als eerste. Boonsanong haalt uit met een fantastische trap. Dingde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ทวัชชัย 44%, samala fc 56%.
ทวัชชัย - samala fc 0:1

52e minuut.
Kitti geeft de bal voor. Inworp. Wongthong met een snelle inworp. Dakang rent richting de bal. Dakang geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wongthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongthong speelt de bal door. Boonsanong is nu in balbezit. Mat Aris rent richting de bal. Mat Aris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Baigiang geeft de bal voor. Boonsanong probeert naar een medespeler te passen. Mat Aris bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ทวัชชัย 46%, samala fc 54%.
ทวัชชัย - samala fc 0:1