Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wut dashka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. La-Mei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla verovert de bal door een tackle van achteren. Saithai verovert de bal door een tackle van achteren. Saithai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Beiyang met de inworp. Philailekha bereikt de bal nog maar net als eerste. Philailekha geeft een hoge lob. Manatyothin rent richting de bal. Manatyothin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gow Jen geeft een hoge lob. Cha is nu in balbezit. Cha geeft een lange en hoge pass. Saithai rent richting de bal. Saithai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. La-Mei rent richting de bal. La-Mei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Philailekha geeft een hoge lob. Beiyang is nu in balbezit. Beiyang probeert naar een medespeler te passen. La-Mei is nu in balbezit. La-Mei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Saithai probeert de bal aan de voet te houden. Boriban bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai begaat een overtreding. Saithai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut 41%, dashka 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wut - dashka 0:0

49e minuut.
Yau is nu in balbezit. Cha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yau raakt geblesseerd tijdens het duel. Chawla met een snel genomen vrije trap. Saithong bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yong rent richting de bal. Yong geeft een lange en hoge pass. Cha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saithong rent richting de bal. Saithong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Boriban heeft problemen om de bal te vangen. Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Boriban begaat een overtreding. Boriban krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Boonsanong met een harde bal richting middenveld. Anuia kopt de bal weg. Daar is Boriban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saithai rent richting de bal. Saithai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wut - dashka 1:0

71e minuut.
Saithong is nu in balbezit. Anuia rent richting de bal. Saithong verovert de bal door een tackle van achteren. Saithong draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Banyam de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Banyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim onderschept slim de pass. Kim geeft de bal voor. Saithong rent richting de bal. Saithong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut 53%, dashka 47%.
wut - dashka 1:0
wut