Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dashka wut
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Khachomprasart kopt de bal weg. Boonkerd rent richting de bal. Boonkerd geeft een lange en hoge pass. Gwo Chung is nu in balbezit. Manatyothin onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yau passt de bal zonder na te denken. Beiyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Beiyang passt de bal met de wreef. Saithai is nu in balbezit. Saithai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Beiyang is nu in balbezit. Tuntitanasup onderschept slim de pass. Saithai onderschept slim de pass. Beiyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Beiyang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Khachomprasart kopt de bal weg. Daar is La-Mei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Khampeeranon probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Thamboowasha de bal. Anuia onderschept slim de pass. Anuia passt de bal met de wreef. Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dashka 51%, wut 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dashka - wut 0:0

49e minuut.
La-Mei geeft een hoge lob. Saithai is nu in balbezit. Met opzet legt Gow Jen zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gow Jen naar de kleedkamers voor een vroege douche. Saithai raakt geblesseerd tijdens het duel. Anuia wilt de vrije trap nemen. Boonsanong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cha verovert de bal door een tackle van achteren. Cha geeft een lange en hoge pass. Saithai rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beiyang neemt de hoekschop. Boonsanong bokst de bal weg.

56e minuut.
Yau met de inworp. Beiyang speelt de bal door. Cha speelt de bal door. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Boonkerd de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim passt de bal met de wreef. Saithong bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dashka 51%, wut 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dashka - wut 0:0