Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samala fc songha
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
bin Shariffuddin speelt de bal door. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipatseridhuma onderschept slim de pass. Pipatseridhuma geeft de bal voor. Yhakin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sinklud rent richting de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Siew-Yang trapt de bal weg van het doel. Chunmin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Joo Hyung de bal onder controle te krijgen. Khampeeranon is nu in balbezit. Khampeeranon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samala fc - songha 1:0

34e minuut.
Chunmin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Che Ho komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Janrung geeft een hoge lob. Pipatseridhuma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oodyn. Oodyn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samala fc 45%, songha 55%.
samala fc - songha 1:0

58e minuut.
bin Shariffuddin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thunyasiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aliff. Aliff krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Chenggui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sae-Tung met een snelle inworp. Joo Hyung is nu in balbezit. Joo Hyung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Siew-Yang trapt de bal weg. Aliff is nu in balbezit. Che Ho begaat een overtreding. Aliff moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Aliff kan niet meer verder spelen. Chusri komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Sae-Tung de bal onder controle te krijgen. Chang Shik is nu in balbezit. Chang Shik passt de bal in één keer door. Chusri rent richting de bal. Chusri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samala fc 30%, songha 70%.
samala fc - songha 1:0