Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
htatlay555 ทวัชชัย
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Jia-Nian rent richting de bal. Dakang verovert de bal door een tackle van achteren. Dakang probeert naar een medespeler te passen. Mat Aris rent richting de bal. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Boonprom trapt de bal weg. Samut kopt de bal weg. Daar is Sirikamon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mat Aris is nu in balbezit. Mat Aris geeft de bal voor. Boonprom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Shoou met de inworp. Chaoyi is nu in balbezit. Samut legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chaoyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chaoyi neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Wongsuwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boonsanong rent richting de bal. Boonsanong met een sublieme pass. Mat Aris heeft problemen om de bal te vangen. Mat Aris draait met de bal, schiet en ... Boonprom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Samut kopt de bal weg. Mat Aris heeft problemen om de bal te vangen. Chang lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Aris verovert de bal door een tackle van achteren. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
htatlay555 - ทวัชชัย 0:1

23e minuut.
Chang lin controleert de bal met de borst. Samut verovert de bal door een tackle van achteren. Samut speelt de bal door. Mat Aris rent richting de bal. Mat Aris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wongthong probeert naar een medespeler te passen. Mat Aris bereikt de bal nog maar net als eerste. Boonsanong bereikt de bal nog maar net als eerste. Boonsanong schiet op doel. Boonprom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
htatlay555 - ทวัชชัย 0:2

26e minuut.
Boonsanong passt de bal zonder na te denken. Dakang rent richting de bal. Dakang geeft een lange en hoge pass. Mat Aris is nu in balbezit. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap. Boonprom bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jia-Nian is nu in balbezit. Dakang rent richting de bal. Dakang speelt de bal door. Boonsanong is nu in balbezit. Boonsanong geeft een hoge lob. Paal! Boonprom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Siew is nu in balbezit. Chaoyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ting. Ting krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: htatlay555 66%, ทวัชชัย 34%.
htatlay555 - ทวัชชัย 0:2

65e minuut.
Jia-Nian kopt de bal weg. Ting heeft problemen om de bal te vangen. Samut is nu in balbezit. Chaoyi onderschept slim de pass. Chaoyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Srisa-ard bereikt de bal nog maar net als eerste. Srisa-ard passt de bal in één keer door. Chaoyi met een sublieme pass. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chang lin met een sublieme pass. Inworp. Samut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ting probeert naar een medespeler te passen. Dakang geeft de bal voor. Boonprom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: htatlay555 49%, ทวัชชัย 51%.
htatlay555 - ทวัชชัย 0:2