Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wut nattapong111za
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
La-Mei rent richting de bal. Peerakrit verovert de bal door een tackle van achteren. Peerakrit speelt de bal door. Dingda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Beiyang is nu in balbezit. La-Mei rent richting de bal. La-Mei speelt de bal door. Saithai rent richting de bal. Saithai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
La-Mei geeft de bal voor. Boonprom kopt de bal weg. Hu is nu in balbezit. Peerakrit is nu in balbezit. Peerakrit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Manatyothin de bal. Thalae onderschept slim de pass. Thalae probeert naar een medespeler te passen. Dingda rent richting de bal. Dingda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wut - nattapong111za 0:1

18e minuut.
Saision verovert de bal door een tackle van achteren. La-Mei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingda onderschept slim de pass. Peerakrit rent richting de bal. Peerakrit haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wut - nattapong111za 0:2

25e minuut.
Beiyang passt de bal in één keer door. La-Mei bereikt de bal nog maar net als eerste. La-Mei geeft een hoge lob. Saithai is nu in balbezit. Saithai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Boonprom rent richting de bal. Beiyang rent richting de bal. Boonprom begaat een overtreding. Boonprom krijgt een gele kaart. Beiyang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Hu speelt de bal door. Peerakrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peerakrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Peerakrit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Boriban passt de bal zonder na te denken. Hu rent richting de bal. Hu met een sublieme pass. Klungelig pakt Peerakrit de bal. Peerakrit geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Onpakddee geeft een lange en hoge pass. Benjathikul geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anuia de bal. Saithai is nu in balbezit. Saithai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Anuia heeft problemen om de bal te vangen. Thalae rent richting de bal. Thalae met een sublieme pass. Dingda rent richting de bal. Dingda draait met de bal, schiet en ... Khampeeranon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut 61%, nattapong111za 39%.
wut - nattapong111za 0:2

62e minuut.
Klungelig pakt Boriban de bal. Manatyothin rent richting de bal. Manatyothin speelt de bal door. Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Beiyang verovert de bal door een tackle van achteren. Beiyang met een sublieme pass. Saithai rent richting de bal. Saithai haalt uit met een fantastische trap. Lao-Jaruphan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Anuia rent richting de bal. Anuia geeft een lange en hoge pass. Thalae is nu in balbezit. Prasertsri onderschept slim de pass. Prasertsri geeft een lange en hoge pass. Lao-Jaruphan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut 53%, nattapong111za 47%.
wut - nattapong111za 0:2
wut