Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nattapong111za ทวัชชัย
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Boriban neemt de hoekschop. Ting heeft problemen om de bal te vangen. Mat Aris is nu in balbezit. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nattapong111za - ทวัชชัย 0:1

30e minuut.
Hu passt de bal zonder na te denken. Onpakddee is nu in balbezit. Onpakddee geeft een hoge lob. Nimnuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimnuan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wongthong geeft de bal voor. Inworp. Banyam met een snelle inworp. Peerakrit rent richting de bal. Peerakrit geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Banyam met een snelle inworp. Peerakrit is nu in balbezit. Ting probeert naar een medespeler te passen. Banyam is nu in balbezit. Banyam geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nattapong111za 46%, ทวัชชัย 54%.
nattapong111za - ทวัชชัย 0:1

50e minuut.
Ting heeft problemen om de bal te vangen. Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee passt de bal in één keer door. Nimnuan rent richting de bal. Nimnuan draait met de bal, schiet en ... Junheng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nattapong111za - ทวัชชัย 1:1

55e minuut.
Onpakddee geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert bin Shariffuddin de bal onder controle te krijgen. Nimnuan is nu in balbezit. Nimnuan draait met de bal, schiet en ... Junheng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nattapong111za - ทวัชชัย 2:1

57e minuut.
Sakunsirisombat geeft de bal voor. Baigiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Baigiang geeft de bal voor. Boonsanong rent richting de bal. Boonsanong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Baigiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Peerakrit is nu in balbezit. Baigiang begaat een overtreding. Peerakrit wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Sakunsirisombat geeft een hoge lob. bin Shariffuddin kopt de bal weg. Baigiang probeert de bal aan de voet te houden. Thalae is nu in balbezit. Thalae geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Boonprom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banyam probeert de bal met de borst te controleren. Banyam geeft een hoge lob. Hu is nu in balbezit. Hu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tzung geeft een lange en hoge pass. Inworp. Banyam met een snelle inworp. Peerakrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Peerakrit geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nattapong111za 27%, ทวัชชัย 73%.
nattapong111za - ทวัชชัย 2:1