Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dashka songha
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Thamboowasha rent richting de bal. Chuanyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha verovert de bal door een tackle van achteren. Saithong rent richting de bal. Saithong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Saithong rent richting de bal. Thamboowasha is nu in balbezit. Saithong is nu in balbezit. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Yhakin rent richting de bal. Yau onderschept slim de pass. Yau geeft een lange en hoge pass. Saithong is nu in balbezit. Saithong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Yau is nu in balbezit. Yau met een sublieme pass. Saithong bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong draait met de bal, schiet en ... Siew-Yang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dashka - songha 1:0

26e minuut.
Onpakddee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Shariffuddin is nu in balbezit. bin Shariffuddin met een sublieme pass. Tuntitanasup is nu in balbezit. Tuntitanasup schiet op doel. Boonsanong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dashka 40%, songha 60%.
dashka - songha 1:0

61e minuut.
Khachomprasart onderschept slim de pass. Aliff verovert de bal door een tackle van achteren. Aliff passt de bal zonder na te denken. Tuntitanasup rent richting de bal. Tuntitanasup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tuntitanasup rent richting de bal. bin Shariffuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuntitanasup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuntitanasup krijgt een gele kaart. bin Shariffuddin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Shariffuddin kan niet meer verder spelen. Uchin komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Boriban geeft de bal voor. Chenggui kopt de bal weg. Saithong is nu in balbezit. Saithong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dashka - songha 2:0

89e minuut.
Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee passt de bal in één keer door. Daar is Yhakin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saithong rent richting de bal. Saithong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dashka 38%, songha 62%.
dashka - songha 2:0