Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
songha dashka
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.9 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Yau passt de bal met de wreef. Congtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Congtai passt de bal zonder na te denken. Saithong rent richting de bal. Saithong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
songha - dashka 0:1

42e minuut.
Tuntitanasup passt de bal met de wreef. Daar is bin Shariffuddin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saithong onderschept slim de pass. Congtai rent richting de bal. Congtai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: songha 63%, dashka 37%.
songha - dashka 0:1

58e minuut.
Chang Shik met de inworp. Daar is Aliff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuntitanasup legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aliff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aliff legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Boonsanong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
songha - dashka 1:1

68e minuut.
Tuntitanasup raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chawla komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Yau bereikt de bal nog maar net als eerste. Oodyn onderschept slim de pass. Oodyn met een sublieme pass. Congtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Congtai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sinklud passt de bal zonder na te denken. Daar is Chenggui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Congtai met een sublieme pass. Kim rent richting de bal. Kim geeft de bal voor. Siew-Yang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chang Shik met de inworp. Aliff speelt de bal door. Tuntitanasup is nu in balbezit. Tuntitanasup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chang Shik rent richting de bal. Boriban bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang Shik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chang Shik krijgt een gele kaart. Boriban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boriban zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saithong rent richting de bal. Saithong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
songha - dashka 1:2

89e minuut.
Onpakddee passt de bal in één keer door. Daar is Congtai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Congtai probeert naar een medespeler te passen. Saithong rent richting de bal. Saithong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: songha 73%, dashka 27%.
songha - dashka 1:2