Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wut htatlay555
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Philailekha passt de bal zonder na te denken. Sirikamon rent richting de bal. Sirikamon passt de bal zonder na te denken. Shoou bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Wongsuwan met een sublieme pass. Siew is nu in balbezit. Philailekha maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Philailekha naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Saithai draait met de bal, schiet en ... Peng die Sau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sirikamon is nu in balbezit. Manatyothin onderschept slim de pass. Manatyothin geeft een hoge lob. Boonprom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Anuia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. La-Mei komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Cha heeft problemen om de bal te vangen. Cha geeft een hoge lob. Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai haalt uit met een fantastische trap. Chunli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Manatyothin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jia-Nian kopt de bal weg. Daar is Chaoyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La-Mei bereikt de bal nog maar net als eerste. La-Mei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
La-Mei kopt de bal weg. Wongsuwan heeft problemen om de bal te vangen. La-Mei maakt een afschuwelijke overtreding. La-Mei krijgt een gele kaart. Wongsuwan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wongsuwan kan niet meer verder spelen. Hirunkamol komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Chaoyi probeert naar een medespeler te passen. Sirikamon is nu in balbezit. Manatyothin probeert naar een medespeler te passen. La-Mei bereikt de bal nog maar net als eerste. La-Mei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
La-Mei rent richting de bal. Chaoyi verovert de bal door een tackle van achteren. Siew is nu in balbezit. Chaoyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaoyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Shoou passt de bal zonder na te denken. Siew is nu in balbezit. Siew draait met de bal, schiet en ... Srisa-ard is nu in balbezit. Srisa-ard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut 59%, htatlay555 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wut - htatlay555 0:0

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Boonprom niet meer kan verder spelen. Somjit komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Khampeeranon trapt de bal weg. Shoou kopt de bal weg. Banyam rent richting de bal. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jia-Nian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beiyang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. La-Mei is nu in balbezit. La-Mei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut 51%, htatlay555 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wut - htatlay555 0:0
wut